niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 selam , geçen seneki topic im gibi gene bir kostüm arayışı içerisindeyim. cnbc-e nin force gathering partisine gidicem. kostüm kiralamak istiyorum. anakin skywalker ın kostümü (episode 3) tercihim. bildiğiniz stormtrooper varsa o da olabilir. bildiğiniz kiralayan mekan varsa yardımcı olursanız sevinirim. ps: fx saber kiralayan yer varmıdır acaba? yoktur diye düşünüyorum ya da ucuza satın alabileceğim. (100 tl civarı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 biz katılacağız 4 veya 5 arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 darth vader (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 "^_^" alın evde dursun, belli mi olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Icon kostümlü partisindeki darth vader kostümü sizin miydi yoksa? Baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 o elinde bavullarla kadıköy iskelesinde olan fotoğraf haydarpaşa garından çıkarken olsaymış "priceless" olurmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Norak said: "^_^" alın evde dursun, belli mi olur :p böyle şeyler neden hop çocuklar için?hala anlamadılar bunu edit: adultta varmış -.- edit2: http://shop.starwars.com/kernel/imageload?table=cat_images;ttl2=15;key1=2700_f;key2=-100_f aehaeh bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 zipzip said: http://shop.starwars.com/kernel/imageload?table=cat_images;ttl2=15;key1=2700_f;key2=-100_f aehaeh bu ne ya hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 haha birde en klasik olan döner kesme hareketini yapıyor olsa tam bomba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 asgard, ateşi nerden tanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bende katılmak istiorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 zipzip said: http://shop.starwars.com/kernel/imageload?table=cat_images;ttl2=15;key1=2700_f;key2=-100_f aehaeh bu ne ya ehue harikaymış bu =) Benim de bi sorum olacak. Bende katılmak istiyorum bu partiye fakat kostüm giymek zorunlu mu? Açıkçası 14 şubat hede hödösü yüzünden biraz sıkışığım ve kostümsüz gitmek zorundayım ama ne olursa olsun orda olmak istiyorum. Birisi yardımcı olabilirse epey bi sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Smoke said: o elinde bavullarla kadıköy iskelesinde olan fotoğraf haydarpaşa garından çıkarken olsaymış "priceless" olurmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 seni yeneceğim ey koca istanbul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben de şu pilot kostümünden istiyorum turuncu olanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yau o siteler 3 güne göndermezlerki ama yokmu bşka bi yer edit: yurt içi kiralık satılık fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 darth maul var 380 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sadece robe istiorm ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bende katilcam galiba kostum tamam darth vader kask pelerin light saber falan hersey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 mon kalamar kostümü varsa alıcam hemen olmadı zabrak olucam çizicem yüzü başı iki kılıç alıcam elime de mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oha süper bir partiymiş. El yapımı lightsaberimi tekrar bir bakımdan geçireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar