Sylian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Büyük ihtimalle en çok sorulan sorulardan biridir ama birisi yardımcı olursa sevinirim; Şimdi bu haziran ayında üniversiteden mezun olacağım amacım master yapmak fakat diyelim ki haziran ayından önce başvurduğum okuldan tecil işlemleri için kabul kağıdım gelmedi ya da hiç bir okula kabul edilmedim, bu durumda askerliği nasıl tecil edebilirim? Master programına kabul olmadan tecil ettirdim diyelim bu süre içinde master programı bulma hakkım var mı, yani bu sürede master programı bulup ona katılırsam askerliğim okuduğum süre boyunca tecil ettirilmiş olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 mezun olduktan sonra 1 sene tecil oluyo gibi biseyler var ama emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 2 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yeni yaptırdım. 2 sene tecil ettirebiliyosun keyfi. ondan sonra alıyolar baska bi olayın yoksa. okulla falan 29 yasına kadar ancak tecil ettirebiliyosun. 30'unu doldurdugun anda kralı gelse kurtaramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Teşekkürler toggie, askerden kaçarken prof. olmayı düşünmüyorum ama en azından askerden önce master yapabilme ihtimalim varmış demek ki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Var var, ama otomatik tecil oluyor 2 sene diyor millet, yalan direk. Gidip tecil ettirmen gerekiyor, zaten yüksek başvurusu için şubeden kağıt alman gerekecek, o ara memurlara sorarsın şubedeki, anlatırlar. Ama özetle gidiyorsun şubeye tecil kem küm diyorsun, muayeneye gönderiyorlar iyice soyuyorlar, tecil oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Master icin askerlik durum kagidi istedi uni. ben zannediyorum ki bu kagidi goturcem okul kendisi beni hala ogrenci statusunde gostericek ve ben tecil hakkimi kullanmamis olacagim. Ama askerlik durum kagidini bana ancak askerlik subesinde 2 yil tecil ettirdikten sonra verdiler :) yani mezun olduktan sonra 2 sansin war ya askere gitcen yada 2 yillik tecil hakkini kullancan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mezuniyetten sonraki ilk birinci sene otomatik tecil olur, sonraki 1 sene için gidip kendin tecil ettirmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yurt disina gec orda 2 sene calis kap vatandasligi sonra bir daha sittim sene askerlik filan yapmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 denwa said: Yurt disina gec orda 2 sene calis kap vatandasligi sonra bir daha sittim sene askerlik filan yapmazsin. bu krizde iş bul da anca,ayrıca vatnadaşlık değilde 3 sene çalışırsan askerlik 21 güncük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 AB de vatandaslik icin 5 sene ikamet gerekiyor, ve arkadasin dedigi gibi parali icinde 3 sene calismak gerkeiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 O 3 seneyi parça parça çalışıp doldurabiliyor muyuz? :P 1. sene - 100 gün 2. sene - 50 gün 3. sene - 200 gün 4. sene - 150 gün gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Parça parça olmuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 denwa said: Yurt disina gec orda 2 sene calis kap vatandasligi sonra bir daha sittim sene askerlik filan yapmazsin. Eheh ne gencler bu hayallerle gidiyor yurtdisina. 2 senede kimse kimseye vatandaslik vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 vatandasliga gerek yok 3 sene full time calisman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 peki soyle bi soru. benim okulum bitti, mezun oldum ama diplomayi almadim henuz, haziranda mezuniyetten sonra alicam, basvurabiliyomuyum subeye suanda? tecilim baslamadan? bi de muaf olucam muhtemelen gozden de, o yuzden ise falan girerken askerlikle alaka kalmamasi icin acele ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Gecici mezuniyet belgesi ile halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yurtdışında 3 sene calismayı düşünüyorsan yılda 60 günmü ne tr de kalabilme hakkın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar