delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 peki sen niye bole bir gorev ustleniorsun sanane birak fake desinler :) cidden meric adam ahahahah
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Jahrein said: esc de söledi inanmıyolar argadaşlar xwhiplash da daylan da facebook'dalar. birlikte/ayrı/aileyle/dostlarla olmak üzre zilyar fotoları neyim var... yani zilyar yıldır feyklerini kanıtlamak için facebook kasmıyolarsa.... feyk deiller. esc de bu dediimi onaylıycaktır sanırım teşekkürler dostum =) bye
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Diyorum abi ahahaha Erkeğin de kızın da merici hem de adam çift yönlü meriç.
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 belki de büyük bi komplo bu. nerden bilicez facebook kasmadıklarını
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 aaaa terbiye sınırlarını lütfen topiğim dısında aşınız işin rengi değişir şimdi beyler..
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 eglenmek ayrida ben acimaya basladim sana o kotu bak basladi yavsaklar falan ki benimde fikrim o yone dogru kayiyor. bide bu ne lan o tesekkur ediyor sen savunuyosun. adam ol bi irkil silkin kendine gel heyyytttt lannn
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Vingthor said: adam meriç değil düpedüz yavşak. Abi ben seni çok seviyorum ya ahahahahahahahahahahaha.
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: aaaa terbiye sınırlarını lütfen topiğim dısında aşınız işin rengi değişir şimdi beyler.. yanlış anladın fdsf
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sesu said: Vingthor said: adam meriç değil düpedüz yavşak. Abi ben seni çok seviyorum ya ahahahahahahahahahahaha.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: aaaa terbiye sınırlarını lütfen topiğim dısında aşınız işin rengi değişir şimdi beyler.. Jahreine söylüyoruz sinirlencek bişey yok eğer bana dendiyse meriç olan o siz düzgün çiftlersiniz.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sende yaticam yaticam diosun boyna f5
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Jahrein said: burada yaşanan her şey= hiçbir şey. yavşak diyince bana alınmıyorum ki :D bi ben varım bi jahrein var. 2si farklı şeyler. yeme simdi bizi normalde bole degil misin simdi ?
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 said: dartanian: *sen misin lan o daylan *sgaklgnaga ESC ₪ Orcan: *auhxdhuhsahdhsa ben mi ahahah ispat şart artık.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ESC ₪ Orcan: *oda bize söyleniyo sandı *yani sevgilisyle kendisine *AHAHHAAHAH Tolga: *sen misin lan o daylan *sgaklgnaga ESC ₪ Orcan: *auhxdhuhsahdhsa ben mi ahahah *bunu fruma koymayan orcanın ahahah Tolga: *bize *dedin *ağzından *kaçrıdın *akşgsngma ESC ₪ Orcan: *adsuhsaudhsa *hadi len *auhdusad
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bunu derse adam ben de böyle anlarım bize dedi ağzından kaçırdı beyler asdsad
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 lan biz derken orda "daylanla sevgilisi" anlamında biz. lan sen varya dgsgad gözünle oku diyorum sana kaç kere şu yazdıklarımı
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Oğlum daylanla sevgilisi 1.çoğul kişi değil 3.çoğul kişi olur hey allam asdsada
quuq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: burada yaşanan her şey= hiçbir şey. yavşak diyince bana alınmıyorum ki :D bi ben varım bi jahrein var. 2si farklı şeyler. bırak bu umursamaz ayakları.
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hadi arkadaşlar yatın artık. yarın erken kalkıp dinç kafayla trollersiniz
Öne çıkan mesajlar