delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 peki sen niye bole bir gorev ustleniorsun sanane birak fake desinler :) cidden meric adam ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 What about us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Jahrein said: esc de söledi inanmıyolar argadaşlar xwhiplash da daylan da facebook'dalar. birlikte/ayrı/aileyle/dostlarla olmak üzre zilyar fotoları neyim var... yani zilyar yıldır feyklerini kanıtlamak için facebook kasmıyolarsa.... feyk deiller. esc de bu dediimi onaylıycaktır sanırım teşekkürler dostum =) bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 adam meriç değil düpedüz yavşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Diyorum abi ahahaha Erkeğin de kızın da merici hem de adam çift yönlü meriç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 belki de büyük bi komplo bu. nerden bilicez facebook kasmadıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 aaaa terbiye sınırlarını lütfen topiğim dısında aşınız işin rengi değişir şimdi beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 eglenmek ayrida ben acimaya basladim sana o kotu bak basladi yavsaklar falan ki benimde fikrim o yone dogru kayiyor. bide bu ne lan o tesekkur ediyor sen savunuyosun. adam ol bi irkil silkin kendine gel heyyytttt lannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Vingthor said: adam meriç değil düpedüz yavşak. Abi ben seni çok seviyorum ya ahahahahahahahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: aaaa terbiye sınırlarını lütfen topiğim dısında aşınız işin rengi değişir şimdi beyler.. yanlış anladın fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sesu said: Vingthor said: adam meriç değil düpedüz yavşak. Abi ben seni çok seviyorum ya ahahahahahahahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: aaaa terbiye sınırlarını lütfen topiğim dısında aşınız işin rengi değişir şimdi beyler.. Jahreine söylüyoruz sinirlencek bişey yok eğer bana dendiyse meriç olan o siz düzgün çiftlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sende yaticam yaticam diosun boyna f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Jahrein said: burada yaşanan her şey= hiçbir şey. yavşak diyince bana alınmıyorum ki :D bi ben varım bi jahrein var. 2si farklı şeyler. yeme simdi bizi normalde bole degil misin simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 said: dartanian: *sen misin lan o daylan *sgaklgnaga ESC ₪ Orcan: *auhxdhuhsahdhsa ben mi ahahah ispat şart artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ESC ₪ Orcan: *oda bize söyleniyo sandı *yani sevgilisyle kendisine *AHAHHAAHAH Tolga: *sen misin lan o daylan *sgaklgnaga ESC ₪ Orcan: *auhxdhuhsahdhsa ben mi ahahah *bunu fruma koymayan orcanın ahahah Tolga: *bize *dedin *ağzından *kaçrıdın *akşgsngma ESC ₪ Orcan: *adsuhsaudhsa *hadi len *auhdusad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bunu derse adam ben de böyle anlarım bize dedi ağzından kaçırdı beyler asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 lan biz derken orda "daylanla sevgilisi" anlamında biz. lan sen varya dgsgad gözünle oku diyorum sana kaç kere şu yazdıklarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 benim gozumde fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Oğlum daylanla sevgilisi 1.çoğul kişi değil 3.çoğul kişi olur hey allam asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: burada yaşanan her şey= hiçbir şey. yavşak diyince bana alınmıyorum ki :D bi ben varım bi jahrein var. 2si farklı şeyler. bırak bu umursamaz ayakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tamam acıklıcam hepsini sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi dont feed ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hadi arkadaşlar yatın artık. yarın erken kalkıp dinç kafayla trollersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar