Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 de ne oynamak lazim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ps3 aldim yeni ama hangi oyunlari alsam bilemiyorum. ps3un en oynanabilir , efsane oyunlari nelerdir bilmedigim icin size soruyorum.
su an aklimda
demons souls
dragon age
modern warfare 2 var , gerci cod u bitirdim ama online oynamak icin satin alicam. siz de begendiginiz oyunlari yazarsaniz en azindan bilgim olur , zamani gelince onlari da alirim.
Mesaj tarihi:
bütün ps3 exclusive leri oyna :)
demon's souls,
infamous,
killzone 2
resistance 1 2
Little Big Planet
Valkyria Chronicles
Heavenly Sword
God of War
Metal Gear Solid
Uncharted 1 2
Mesaj tarihi:
heh bende 5 günlük PS3 sahibi olarak sahip olduklarım ve almayı planladıklarım için kendi oluşturduğum listeyi yazayım. Zaten bu oyunları oynamak için PS3 aldım hehe

FIFA 10 (ps3'le birlikte aldım)
Brutal Legend ( aldım)
Uncharted 1-2
Bourne Conspiracy
NBA 2K10
God of War Collection (Ultimate Edition'ın yurtdışı fiyatına ya da ülkemizde çıkıp çıkmayacağı bilgisine göre satın alacam)
Little Big Planet
Demon's Soul

Bunlar şuan piyasada olanlardan almak istediklerim, gelecek programdan da övülecek çok şey varda hehe

edit: demon'u unutmuşum
Mesaj tarihi:
PS3 hacılayabilirsem babamdan direk MGS oynarım ben be. Sırf MGS ve FFX için PS2 aldıydım, gerçi en çok SSX oynamıştık heralde.

FF çıktı mı ya da çıkacak mı PS'e bu arada?
Mesaj tarihi:
Red said:

darkdrider bourne verebilirim sana.oyun sadece dövüşler güzel.ve çok kısa

şimdilik düşünmüyorum ya, şu sıralar bayağı yoğunum ama bir iki hafta sonra alabilirim uygun bir fiyata. Şimdilik kendime bir tek Uncharted 1 için zaman ayırdım, aşmayayım programımı :D
Mesaj tarihi:
bir de ben kazma mıyım anlamadım ama şu shopto'da bütün ps3 oyunlarını görebileceğim linki biri yazabilir mi buraya? hepitopu 15 oyun filan görebiliyorum ben. cahilim yardım edin.
  • Yeni Oluştur...