Yeto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 arkadaslar ps3 aldim yeni ama hangi oyunlari alsam bilemiyorum. ps3un en oynanabilir , efsane oyunlari nelerdir bilmedigim icin size soruyorum. su an aklimda demons souls dragon age modern warfare 2 var , gerci cod u bitirdim ama online oynamak icin satin alicam. siz de begendiginiz oyunlari yazarsaniz en azindan bilgim olur , zamani gelince onlari da alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 batman: arkham asylum, uncharted 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 demon's souls ve unchartedlar yazılmış zaten.. bir de gow collection al ps2'de oynamadıysan.. gelecek ay gow3 çıkıyor.. ona hazırlık olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bütün ps3 exclusive leri oyna :) demon's souls, infamous, killzone 2 resistance 1 2 Little Big Planet Valkyria Chronicles Heavenly Sword God of War Metal Gear Solid Uncharted 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 aynen öyle aç mc i, bak exclusiveler arasında 80-85 üstü alan her oyunu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yani yukardaki listenin valkyria harici hepsini oynadım.onları oynasan yeterli :) ha bide mc nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 heh bende 5 günlük PS3 sahibi olarak sahip olduklarım ve almayı planladıklarım için kendi oluşturduğum listeyi yazayım. Zaten bu oyunları oynamak için PS3 aldım hehe FIFA 10 (ps3'le birlikte aldım) Brutal Legend ( aldım) Uncharted 1-2 Bourne Conspiracy NBA 2K10 God of War Collection (Ultimate Edition'ın yurtdışı fiyatına ya da ülkemizde çıkıp çıkmayacağı bilgisine göre satın alacam) Little Big Planet Demon's Soul Bunlar şuan piyasada olanlardan almak istediklerim, gelecek programdan da övülecek çok şey varda hehe edit: demon'u unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Red said: yani yukardaki listenin valkyria harici hepsini oynadım.onları oynasan yeterli :) ha bide mc nedir :) metacritics.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ayrıca gördüğüm gibi aldım da; http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3BR01-Brutal%20Legend.html imkanı olan kaçırmasın bu fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 oha amma ucuzlamıs alsam mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 evet.. iyimiş fiyat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 valla ben dün gördüm hemen şiparişi verdim, şaşırdım kaldım ki sendit'te falan halen normal fiyatında 28 sterlin yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 darkdrider bourne verebilirim sana.oyun sadece dövüşler güzel.ve çok kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 MGS4 oynama. serinin geri kalanı oynamadıysan eeh aksyon iyiymişte bayıyor falan diyebilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben hiç mgs oynamadım.mgs 4 ile başladım direk.oyunu çok sevdim.aksiyona da girmedim ztn.cqc tranq ile bitirdim oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 PS3 hacılayabilirsem babamdan direk MGS oynarım ben be. Sırf MGS ve FFX için PS2 aldıydım, gerçi en çok SSX oynamıştık heralde. FF çıktı mı ya da çıkacak mı PS'e bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 god of war derim başka bir şey demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Demon's souls, Uncharted 1 2 Dragon age i ps3 e almak gibi bi hata yapma bence.Ben yaptım ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Red said: darkdrider bourne verebilirim sana.oyun sadece dövüşler güzel.ve çok kısa şimdilik düşünmüyorum ya, şu sıralar bayağı yoğunum ama bir iki hafta sonra alabilirim uygun bir fiyata. Şimdilik kendime bir tek Uncharted 1 için zaman ayırdım, aşmayayım programımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi satmama gerek yok.herhangi bi yarış oyunun varsa takas ederim.cunku bende hiç yarış yok.heavenly swordda veririm mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 şimdilik sadece FIFA 10 var bende hehe :D daha sonra takas yaparız o zaman zaten acelesi yok, demosunu oynadığım için öncelikliler listemde yok malesf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 brutal legend övüyorsanız o kadar , sipariş vereyim hemen. verem mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bir de ben kazma mıyım anlamadım ama şu shopto'da bütün ps3 oyunlarını görebileceğim linki biri yazabilir mi buraya? hepitopu 15 oyun filan görebiliyorum ben. cahilim yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 in stock ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 heh bitmiş evet, tam zamanında aldık :D alan varsa buradan hayrını görelim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar