Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ismini unuttugum uo serverı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bir ara bi sunucu vardı avatürklemi baglantılı neydi tam hatırlamıyorum. böle level sistemi vardı barbarian, craft, mage falan warlock diye sınıflar vardı. Paralıydı böle. neydi lan onun ismi sdfds
Mesaj tarihi:
level sistemi ve paralı diyince o geldi benim aklıma. ama onda boyle classlar yoktu sanırım. bi de sylveria vardı paralı ve degisik bi level sistemi olan, ama onda da class yoktu.

ikisi de zaten sanane ile birlikte oynadıgım en iyi serverlardı bugune kadar. bi de arcadia vardı cosmustum orda da.
Mesaj tarihi:
hatırlamıyorum ki valla. pek tanınan biri degildim ama o zamanlar kendi halimde maden, dungeon falan takılırdım. pvp falan bilmiyorum :)

inferno'ları hatırlıyorum baya iyilerdi, hepsi level 20 üzeriydi zaten. Karqa Inferno, Tilki Inferno falan.
Mesaj tarihi:
Ah hardgamer, infernoydum lan bende ehaehe, duncan'miydi neydi nickim. 64kpbs'lik kablo modem var diye bi arkadasin evine tasirdik kasalari. 3 kisi yanyana action yapardik. Oha ne gunlerdi be.
Mesaj tarihi:
abi o hardgamer çok kötüydü ya, rengarenk itemlar, level sistemi falan nebula'dan küfür ediyoduk biz orda oynayanlara. tabii paralı olduğu için vasatın üstünde güzel bir communitysi vardı.
avaturk'e bağlı olan başka serverdı, runuo'ydu adını unuttum. ayrıca avaturk'te fpslere üyelikle girilmesine rağmen o beleşti.

bu arada avaturk dediniz de aklıma geldi, ne yolmuştum orayı ya. q2 adminliği ve eventlardan kazandığım puanlarla kütüphanemi döşemiştim valla :), orj. oyunlar falan da cabası. öss zamanım olmasa daha da yolardım, yine quake admini elemanın teki serverda idle dura dura bilgisayar yapmıştı kendine 3-4 ayda, ekran kartı işlemcisi rami falan full.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

abi o hardgamer çok kötüydü ya, rengarenk itemlar, level sistemi falan nebula'dan küfür ediyoduk biz orda oynayanlara. tabii paralı olduğu için vasatın üstünde güzel bir communitysi vardı.
avaturk'e bağlı olan başka serverdı, runuo'ydu adını unuttum. ayrıca avaturk'te fpslere üyelikle girilmesine rağmen o beleşti.

bu arada avaturk dediniz de aklıma geldi, ne yolmuştum orayı ya. q2 adminliği ve eventlardan kazandığım puanlarla kütüphanemi döşemiştim valla :), orj. oyunlar falan da cabası. öss zamanım olmasa daha da yolardım, yine quake admini elemanın teki serverda idle dura dura bilgisayar yapmıştı kendine 3-4 ayda, ekran kartı işlemcisi rami falan full.

hardgamer baya iyiydi ve cok iyi communitysi vardı, servera laf edenler genelde çekemeyenlerdi ama kusura bakma.
Mesaj tarihi:
abi ne bileyim farklı geliyordu o zaman level falan, düz spherede oynuyoruz cahildik ne bilelim (:, oynasam severdim büyük ihtimal. communitysinin iyiliğini yukarda kabul ettim zaten, paralı şey NŞA'da her zaman kaliteli oluyor
Mesaj tarihi:
Başta iyiydi, bi ara sapıttı, sonra paralı olunca baya düzeldi. Sonrasında "ben para veriyom lan" tripleri yüzünden iyice rezil oldu. Sonrada kapandı zaten.
Mesaj tarihi:
hardgamer efsaneydi ya.. küçüktüm su çiçeği geçiriyodum 4.günde bsyi 100 lemiştm
0 makro kullanarak nası bi sabır vermiş hastalık sadece mouse ile kasıyorum aman yarabbim
  • Yeni Oluştur...