Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılması düşünülen WOW acc (druid lock dk)

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Artık WoW dan ve ordu kampı style oynamaktan feci sıkıldığımı farkettim. Satmayı düşünüyorum. Battlenet accountu da maili değiştirip devredebilirim sorun olmaz tek wow var sadece. Tüm cdler keyler kutuları vs var ama elbette kimlik fotokopisi fln veremem alacak kişiye.

BL/Alliance

İçinde;

Main : moonkin/tank druid var. moonkin gear score 5k civarı tank score da 4800 fln galba ama rahatca TOC25 tanklıodum. jc/miner, 10k nakit, matlar, motorsiklet fln var. violet almasına 2 seasonal event kaldı fln.

Alt olarak, 1 tane dk var fresh 80 sayılır, amacım sadece herb toplayıp pot yapmaktı. şu an transmute master ama 150g ile pot master olabilio. 1 tane de 79.5 gnome lock var. o da scribe/enchanter. Enchanting 430 larda scribe full.

Hepsinde epic binek mevcut zaten.

Böyle bi acc kaça gider diye fikir sorim istedim

char adları;

Dworgian
Dworgia
Dworgo

BL-Ally dediğim gibi

edik: gerekirse mobile auth. yüklü bi 6610 u da birlikte verebilirim ama fiyat gayet iyi olmalı. zira yedek telefonum o benim :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla geari çok çok iyi değil. ama motoru var, az kasılınca violet drake de gelecekmiş.

o yüzden çok birşey bekleme. ben şahsen 300 den fazla hatta 250 den fazla vermem. bu arada kimlik fotokopisinden ne zarar gelecek? o olmadan güvenlik işi biraz zor. tanıdık birisine satarsan belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

valla geari çok çok iyi değil. ama motoru var, az kasılınca violet drake de gelecekmiş.

o yüzden çok birşey bekleme. ben şahsen 300 den fazla hatta 250 den fazla vermem. bu arada kimlik fotokopisinden ne zarar gelecek? o olmadan güvenlik işi biraz zor. tanıdık birisine satarsan belki.

kimlik fot. ile üstüne istediğimi alırım. adına kredi çekerim. şirket kurarım. telefon hattı alırım vs vs istersem.

sakat iş yani
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Buyse said:

kimlik fot. ile üstüne istediğimi alırım. adına kredi çekerim. şirket kurarım. telefon hattı alırım vs vs istersem.

sakat iş yani

aga noter tasdikli istemez kimse. hiçbişey yapamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Edit 1:Yazmıştım ama editliyorum. Kimseye suç işlemesi için akıl vermek niyetinde değilim. Aferin sende olan kimliklerle bişey yapmıosan dürüst bi adamsındır.

Edit 2: Aklı başında olan, azıcık zeki olan ve evrak işlerinden anlayan herkes o belgeyle usulsüz olarak kanuna aykırı olarak neler yapılabileceğini bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...