Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Artık WoW dan ve ordu kampı style oynamaktan feci sıkıldığımı farkettim. Satmayı düşünüyorum. Battlenet accountu da maili değiştirip devredebilirim sorun olmaz tek wow var sadece. Tüm cdler keyler kutuları vs var ama elbette kimlik fotokopisi fln veremem alacak kişiye. BL/Alliance İçinde; Main : moonkin/tank druid var. moonkin gear score 5k civarı tank score da 4800 fln galba ama rahatca TOC25 tanklıodum. jc/miner, 10k nakit, matlar, motorsiklet fln var. violet almasına 2 seasonal event kaldı fln. Alt olarak, 1 tane dk var fresh 80 sayılır, amacım sadece herb toplayıp pot yapmaktı. şu an transmute master ama 150g ile pot master olabilio. 1 tane de 79.5 gnome lock var. o da scribe/enchanter. Enchanting 430 larda scribe full. Hepsinde epic binek mevcut zaten. Böyle bi acc kaça gider diye fikir sorim istedim char adları; Dworgian Dworgia Dworgo BL-Ally dediğim gibi edik: gerekirse mobile auth. yüklü bi 6610 u da birlikte verebilirim ama fiyat gayet iyi olmalı. zira yedek telefonum o benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 valla geari çok çok iyi değil. ama motoru var, az kasılınca violet drake de gelecekmiş. o yüzden çok birşey bekleme. ben şahsen 300 den fazla hatta 250 den fazla vermem. bu arada kimlik fotokopisinden ne zarar gelecek? o olmadan güvenlik işi biraz zor. tanıdık birisine satarsan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kimlik fotokopisi olmadan mümkün değil tanıdığa satarsın anca aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Buyse said: valla geari çok çok iyi değil. ama motoru var, az kasılınca violet drake de gelecekmiş. o yüzden çok birşey bekleme. ben şahsen 300 den fazla hatta 250 den fazla vermem. bu arada kimlik fotokopisinden ne zarar gelecek? o olmadan güvenlik işi biraz zor. tanıdık birisine satarsan belki. kimlik fot. ile üstüne istediğimi alırım. adına kredi çekerim. şirket kurarım. telefon hattı alırım vs vs istersem. sakat iş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 "Golden Virginia" said: kimlik fotokopisi olmadan mümkün değil tanıdığa satarsın anca aynen o zaman satamıcam demektir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aynen almam ben kimlik fotokopisiz, alınmaz da. hacklenince gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yahu ne kimlik fotokopisi lol..saçmalamayın. ara konuş , adres al , isim soyisim al. "kimlik fotokopisi" =) ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fotokopinin üstüne WOW İÇİNDİR yaz sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Dworgian said: Buyse said: valla geari çok çok iyi değil. ama motoru var, az kasılınca violet drake de gelecekmiş. o yüzden çok birşey bekleme. ben şahsen 300 den fazla hatta 250 den fazla vermem. bu arada kimlik fotokopisinden ne zarar gelecek? o olmadan güvenlik işi biraz zor. tanıdık birisine satarsan belki. kimlik fot. ile üstüne istediğimi alırım. adına kredi çekerim. şirket kurarım. telefon hattı alırım vs vs istersem. sakat iş yani aga noter tasdikli istemez kimse. hiçbişey yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi adam authenticator veririm diyor üstüne ben hacklendim authu çıkarınca adamlara sadece mailimden hacklendim dedim adamlar herşeyi geri verdiler hiç bir soru sormadan.. kimlik fotokopisi falan geride kaldı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Evet bliz, gizli soru ve adresten farklı bir şey sormuyor gibi. Adres içinde sadece il ismini verince ok diyorlar. edik: Tel. ile hallederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Tanımadığınız insanlara niye kimlik fotokopisi verilir, deli misiniz? Satarken accountun 2. sahibiyim de, ilk satıcı vermedi de, geç git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Cons said: aga noter tasdikli istemez kimse. hiçbişey yapamaz. bankacıyım gayet net biliorum neler yapılıo noter tastiksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bende yüzlerce kişinin var kimlik fotokopisi. napabiliyoruz bi aydınlat pls orjinali olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Edit 1:Yazmıştım ama editliyorum. Kimseye suç işlemesi için akıl vermek niyetinde değilim. Aferin sende olan kimliklerle bişey yapmıosan dürüst bi adamsındır. Edit 2: Aklı başında olan, azıcık zeki olan ve evrak işlerinden anlayan herkes o belgeyle usulsüz olarak kanuna aykırı olarak neler yapılabileceğini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Düşünürken yardımcı olsun, bi düşün nerelere kimlik fot bırakıosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ben geçenlerde Efe tur kartıma %20 indirim olayını işlettircektim, onun için öğrenci kimlik fotokopisini bıraktım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 dalga geçin hala töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Acaba kaçınız bankada hesap açtırdı kredi çekti fln. Hiç mi aymıosunuz ya dediğim ihtimallere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 birbirinizi kırmadan tartışın lütfen =) bu gün şirinliğim üstümde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Dworgian çok atarlısın harbi. Kimliksiz satılması zor tamam ama sen böyle satmak istiyorsan kimse karışamaz. Bu kadar sinirli olmaya gerek yok. Ayrıca şu aralar wow accler çok ucuza gidiyor. 250TL iyi bir fiyat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ben cons un havalı cevabına kızdım abi. yok elinde kimlik varmış da bişi bişi. Yoksa zaten 350 400 den aşşa gidicekse satmıcam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 400 mü? ÖEH. Scarab Lord karakted 600e gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 e tmm bende zaten piyasa öğrenmek için soruorum abi ilk mesajda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 250 lirayı öp başına koy sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar