Aiko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 adam deli muhtemelen yada liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Eralp said: adam ne denemiş ki orda. Ölüm tuşu falan mı yaratmış kendi çapında basıyo falan parmağını tele dokandıktan sonra elektriğin kesileceğini sanıyor ölüm nedeni = CAHİLLİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ata anırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 at muhteşem birşey ama o sondaki elektrik olayında,adamın ruhu resmen suratından çekildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 atın bide bişey olmamış gibi tezcanlı gibi hemen düzelmeye çalışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oha adam nası ölüyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bir tane de tren tepesinde böyle elektrik carpmasıyla kavrulan vardı. Onun gifi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Tele dokunmasına gerek yok. OG hattına 30cm yaklaşması yeterli ölmesi için. Yuksek gerilim hatlarında 154kv de 1.5mt 380kvde 3.5 metre yaklaştınızmı elektrik size atlar zaten merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 manve senin dediğin intihardı galiba,adam bi anda alev alıp yanıyodu falan,hatırladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 adam kömür oluyodu onda ya. Lan ne lanet iş şu be. Oldum olası sevemedim zaten elektriği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=asHJxl7OBWA video su olması lazım da nasıl gif yapioz bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 elektrik olarak yüksek gerilim hattına dokunma isteği duyuyosan bence de sevme abi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 en azından saniyesinde gidiyorsun o güzelliği var :D adam acı bile çekmemiştir trenin üstündeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 windmill http://www.blendstir.com/wp-content/uploads/2010/10/madwrd.gif http://www.blendstir.com/violence-2/windmill-denied/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 trenin üstündeki dokunduktan sonra ölüyor fakat ceset bi 4-5 saniye kadar asılı kalıyordu havada,sonra kütük misali iniyodu aşağıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yanliz komik degil o video :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 71 sayfa 'da varmı bilmiyorum ama bu gerizekalı nasıl şoka girmemişte hemen sonrasında resim çekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Adam iyi çünkü, gerizekalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Orda esas olay bende kamerayı tutan biri varsa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dreagloth said: Adam iyi çünkü, gerizekalı değil. hee eminim sende o adam gibi davranabilirdin başına gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ben de kendimden eminim. Birde, zaten benim söylediğimi söylüyorsun, neye karşı çıktın anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben öyle bi durumda hiç uğraşmam ölürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben kaçardım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Manve_13 said: Bir tane de tren tepesinde böyle elektrik carpmasıyla kavrulan vardı. Onun gifi var mı? Benim gördüğüm en vahşet elektik çarpması olayıdır.Adam tele dokunduğunda 2 defa vücudu ampul gibi parlıyor ardından simsiyah bi insan silüeti trenin üstünden yere düşüyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 http://www.mindcrap.com/media/gifdump/13/09.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar