BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Cok fantastik abi online felan. Hane inanmak istemedim mumkun deil dedim mumkun deilmis zaten. Sistem daha kullanilmadan default bozuk geldi eauhuheahua. Yildiz yetoydu bazi konularda istanbul uni cok daha yeto ya. Faassfas adamlar bi sistem yapmis firefoxda kesinlikle calismiyor internet explorerda saece belirli resolutionlarda calisiyor. Ben yuksek lisansim diye ilk kez kullancamda eskiden nasil bi sistem wardi? Herkes elle mi yazip veriyodu listeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 evet=) eskiden kağıda ders kodlarını isimlerini yazıp veriyoduk. gördüm ben de yeni sistemi şaşırdım baya. orijinalliğimizi kaybettik sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yeni kayıt yaptım ohş. biz de küfredioz ama şaka bi yana deu fena değil. saatinde başarıyla açabilirlerse çat diye yapıyosun kaydı. açılması yetiyo. elden kayıt yapan yoktur sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 biz vardık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 of kuyruklar filan geldi gözümün önüne. kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yok yahu kuyruk olmuyodu danışmanı vardı herkesin (çok moderniz) işte gidiyodun yanına kağıdını kalemini alıyodun kodları yazıyodum böyle öss kağıdı gibi veriyodun saonra ehau son dönemime denk geldi bu sistem.umarım bişi çıkmaz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ya sira felan yoktu imza aliyodun yuksek lisanssan hocandan sonra danismanina birakiyodun ama yane bu cok fantastik ya ama abi 3 dersi girmisler sadece bizim nasil ders seccem zaten abidik gubudik dersler aliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 e ders kontenjanı nasıl oluyo? dolduğunu nasıl anlıyolar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 öyle section falan yoktu kontenjanda yoktu. zaten devamsızlık olmadığı için kimse gelmiyo sdfg az kişi geliyo. ders-harç 1-19 şubat olması lazım ben daha hiçbişi yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bella said: evet=) eskiden kağıda ders kodlarını isimlerini yazıp veriyoduk. gördüm ben de yeni sistemi şaşırdım baya. orijinalliğimizi kaybettik sdfg internet üzerinden seçiyordun dersleri, çıktısını alıp danışmandan onaylatılıyordun şeklindeydi çok eskiden formluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yoo,ben geçen döneme dek öyle yapıyodum=) iktisat fakültesi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fakültedendir ya. yoksa cidden zor iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 avcılar, müh. fak. ilk okula başladığım yıl aynı dediğin gibi 2b yumuşak kalemle kodlama yapmıştık ondan sonra okul içinde internette ders seçip, danışmana gidip onun yetkisi daha yüksek işte değiştirme onaylama yapılıyordu, sonrada print edip imzalıyoduk aslında online sayılır bu ama kaç kişi dersi seçmiş vs. öyle gelişmiş sistem deildi kaldığın aldığın alabileceğin dersler önceden tanımlı o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bizim de netten kayıt yaptıktan sonra gidip dnaışmana onaylatmamız gerekiyo ama kağıt üstünde o 3 yıldır yapmadım daha sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ya yildizdada oleydi bilgisayardan yapardin sonra onaylatirdin danismana yapmassan olur ya bi sorunw arsa sicabilirdin mantigi oydu yane ben risk aliyorum demek eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 internetten dediği bilgisayar odasında sistemden seçip sora danışmana onlaylatıyoduk geçen döneme kadar işte mühendislik fakültesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 BonePART said: ya yildizdada oleydi bilgisayardan yapardin sonra onaylatirdin danismana yapmassan olur ya bi sorunw arsa sicabilirdin mantigi oydu yane ben risk aliyorum demek eauhea ya cogu okulda ole sanirim yildizdada eskiden oleydi disardan girsen kaldirmiyodu sistem o nedenle sadece okuldakileri sokuyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 danışmanlı sisteme laf ediyonuz da sorbonda falan öyle sanırım daha bir üniversite havası katıyor bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 BonePART said: BonePART said: ya yildizdada oleydi bilgisayardan yapardin sonra onaylatirdin danismana yapmassan olur ya bi sorunw arsa sicabilirdin mantigi oydu yane ben risk aliyorum demek eauhea ya cogu okulda ole sanirim yildizdada eskiden oleydi disardan girsen kaldirmiyodu sistem o nedenle sadece okuldakileri sokuyolardi spawkin mesaji yerine kendi mesajimi quotelayarak apayri bi basariya imza attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hayır okuldan harç dekonutun verip bi kağıt aldığımız için yapıyorduk şimdi nasıl olcak bilmiyorum okula gitcem yarın heralde danışmanla konuşmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 itünün ders kaydı zevkli olur, herkes 1 kere denemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 harc kagdi yok direk sisteme giriyo para yatirirsan ben yatirdim ders alma acildi arkadas yatirdi acilmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sparkcaster said: internetten dediği bilgisayar odasında sistemden seçip sora danışmana onlaylatıyoduk geçen döneme kadar işte mühendislik fakültesinde Abi ona internetten ders seçme denmez yahu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 türk işi otomatik ders seçimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Silphatos said: itünün ders kaydı zevkli olur, herkes 1 kere denemeli lisans öğrencileri hakkaten fena ter döküyor ders seçimlerinde, adamlar resmen final haftasına girmiş gibi oluyorlar, bir sürü değişik program hazırlıyorlar biri olmazsa diğerini denerim fln diye kota doluyor, ek kota açtırıyorlar o da doluyor falan filan derken adamlar 2-3 kilo veriyo ders seçimlerinde yüksek lisans öğrencileri rahat ama, sadece mühendislik matematiği sıkıntılı bir bakıma havuz dersi olduğundan, kolay bölümlerin kota doldu mu kalıyosun matematikten=p ama diğer bölüm derslerinde sorun yok, rahat seçiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar