Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gene taşınıyoruz - zemin kat ?

sostizm

Öne çıkan mesajlar

3 yılda 4. lez taşınıyorum.

1.si evlendim 2007'de E-taşındım elbette. Eşimle ayni eve. Yani bu en doğalı.

2.si 7 ay oturduğumuz evde ÇOK ÜŞÜDÜK ve

3.sü merkezi ısıtmalı bir eve TAM İKİ KAT fazla kira vererek taşındık.

Şimdi durduk yerde yeni yapılan bir siteye BAYILDIKK. Yeraltı otoparkı, yemyeşil, 4'er katlı 6 bina, binalar birbirinden uzak. zeytin ağaçları... Gene taşınmaya karar vardik. Oturduğumuz evden aslında fazla bi şikayetimiz yok. Kuzey yakında hareketlenecek. Bu evde açık mutfak, bebek için çok tehlike var ve hiç hazırlanmadan döşedik, heryer kablo v.b.

Tek kaygımız ZEMİN kat ve güvenlik/mahremiyet gibi kaygılar. Kamera sistemi güvenlik görevlileri v.b. olacakmış sitede ama dış çitler bacağını kaldırıp atlacak yükseklikte. Akşam cam açık uyunur mu? Bööle kaygılarımız var. Ama kendine ait küçük bir bahçesi ve iki zeytin ağacı var.

Taşınıp göreceğiz bakalım. Olmadı gene taşınırız. Seviyoruz biz eşimle taşınmayı. Tatilde de çadırımızla sürekli yer değiştiriyorduk. :D

Bugün 18:00'da ev sahibiyle görüşeceğiz, bakalım. Hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

koordinat: evka-3 izmir. Zeytin Park sitesi.

Evin altında Otopark ve kazan dairesi var. Bir de guney/batı cepheli. Soğuk olmaz diye düşünüyorum.

Önünde bir zeytinlik var. Manzara denemez ama açık. Yeşil görünüyor yani. Ama site içinde çocuklar direk pencerenin önünde oynayabilir.

Sitede superonline-optik hatlar tüm evlere de çekilmiş. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Birde altınız boşsa, bizim ilk ev öyleydi, çok soğuk oluyor zemin kat.

Güvenlik içinde, kamera, etrafta gezen görevliler ne kadar caydırıcı olsa da, hırsız isteyince soyuyor, biz yaşadık. Açılması imkansız denilen balkon kaplamamızı hiç sorun çekmeden açıp girmişlerdi. Onun içinde demir öneriyorum her yere, en azından uğraşırlarken görülme olasılığı mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle hayırlı olsun ^^

Bebek de çok sevimliymiş, maşallah. :) Ama zemin kata taşınmak biraz riskli olabilir. Hem hırsızlık açısından, hem de yerler soğuk olur eğer yerden ısıtmalı değilse. Bebiş de emekleyeceği için üşütebilir :(
Ayrıca bizim evimiz de zemin katta ve bütün apartmanın su ve kanalizasyon tesisatı en alt kattaki daireden geçtiği için 2 ayda bir musluk/gider problemi yaşıyoruz. Yukarıdakiler kağıt atsa tıkanınca size patlıyor. Boruları falan kontrol ettirin derim. Eğer cam açık oturacağız diyorsanız da mutlaka camlara sineklik ve dış tarafa da demir lazım. Aynı sitede 1. veya 2. kat ev varsa onları tercih ederseniz daha memnun kalabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dur biraz güzelliklerin bahsedeyim. Bizim diğer ev (kahretsin zenginim :P ) de zemin katta. İsteyen herkesin girebileceği bir sitede ama sadece güvenlik girişinden. Ev, zemin kattan da beter aslında, cam ile yer arasında 1 m. yok, ve şimdiye kadar ne hırsızlık, ne rahatsızlık yaşadık. Şunu belirteyim çevresi ful yeşil, toz toprak yok, olsa sıkıntı yaratırdı.

Isınma konusu ise şöyle, evin altı kazan dairesi, en soğuk günde bile ben, şort, tişört ile geziyorum, yerler sıcacık oluyor, tam kedi ve bebekler için. :)

not : Evin altının kazan dairesi olmasının bir dezavantajı var, ses. Çok iyi bir yalıtım olsa dahi sürekli bir ses oluyor ev içinde günün belli saatlerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...