Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 En İyi Anime: Kara No Kyoukai En İyi Animasyon/Artwork: Kara No Kyoukai En İyi Hikaye: Kara No Kyoukai En İyi Erkek Oyuncu: Black Star - Soul Eater En İyi Kadın Oyuncu: Hitagi Senjougahara - Bakemonogatari En iyi Villain Oyuncu: Medusa Gorgon - Soul Eater En İyi Opening: Naruto Shippuden - Sign by FLOW En İyi Ending: Bakemonogatari/Cencoroll - Kimi no Shiranai Monogatari En İyi OST: Naruto - Pain Theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 NARUTO OST TABİKİ !! (tu) oley ! o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 güzel olmuş, fanboyluğa göre oy verilmiyormuş bunu gördük. :P eline sağlık virus, emeğin geçti çok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Saol sam sen olmasan 2009 seçimleri hiç başlamazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 virüs önceden haber verseydin yine bikaç ödül yapardık ya =) Bu arada 2 ödül almışım iyi olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 tek pişmanlıgım adaylar topicine natsu no arashinin ost yi koyamamaktır cidden baya saglamdı çünkü onun dışında güzel listeymis diyorumve 3 adet kategoride birinci olan animeyide izlemeye başlıyorum bu neymiş merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Hehe dragonfire önümüzdeki seneye daha profesyonel hazırlanırız gerçi paticik tembel değermi tartışılır, anket içeren seçim topiclerinde en az oy 37 , 3 kategorinin bulunduğu oylamada ise 16 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 en güzeli de bir ay sticky olan aday belirleme başlıklarını görmeyip, oylama başladığı gün "AMA NEDEN BUNU ADAY GÖSTERMEDİNİZZZZZZZZZZ" diyenler oldu her yılki gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben hepsine oy verdim tembel degilim, ama cidden ne yalan söyleeyim 1 ay boyunca sticky olan adaylar topicini görmedigim icin "bunu neden aday göstermediniz" diyenlerdenim (caps lock acmamıstım ben :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Virus said: Hehe dragonfire önümüzdeki seneye daha profesyonel hazırlanırız gerçi paticik tembel değermi tartışılır, anket içeren seçim topiclerinde en az oy 37 , 3 kategorinin bulunduğu oylamada ise 16 :S Buna dısardan oy girmiş olabilir adam koyduklarından dinleyip basmıştır falan. HoN'da en kötü oyuncu anketinde 80 oy civarı var 10 kişi toplanmıyor cogu zaman oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sayılmaz o, azmo'yu aday göstermişsiniz ki kahveden adam toplanacak anket olmuş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 lan party de ip ban yemeseydik KnK ost yi de birinci yapıcaktık :( neyse 2009u domine ettik. önümüzdeki yıllara bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Knk'yı haftalık serilerle kapıştırmak zaten kafadan faildı da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Anime modu olarak şu tabloda knkyi izlemediğime utandım 8-) ps: 2010 oylamasında ip check sistemimiz aktif olacaktır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 birşey kaçırmıyorsun inan ki virus. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ellerinize sağlık ^^ Bir gün de anime gösterimi falan mı yapsak kazananlardan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Qos organize et o zaman 10 lira giriş+1 bira bile yaparsın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 He oturtup 13 bölüm bakemonogatari izletelim insanlara, boş bakışlarla terketsinler mekanı 6 saat sonunda. Ya da şey yapalım, bleach fillerlarını izletelim insanlara, boşverin ödüllüleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bleach filler neyse de ya naruto filler izletsek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Raincloud said: Qos organize et o zaman 10 lira giriş+1 bira bile yaparsın bence :) hmm karlı işmiş aslında, dur ben bunu bi düşüneyim :D ya oturup baştan sona izleyelim demedim zaten, böyle mesela güzel dövüş sahneleri, duygusal sahneler falan, kült olmuş şeylerden bi kolaj falan yapabiliriz. 2 saatlik bi anime gösterimi falan olur, patlamış mısır + bira ile yenmez yanında yatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Neyseki KnK hakettiği ödülleri aldı ondan rahatım en iyi OST'yi hepsinden çok hak edip alamamasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Herhalde bir karakter theme'nin en iyi OST aldığı tek yer burasıdır. Renkler ve Zevkler diyerek avutmak geliyor içimden fakat olmuyor işte. Bariz Knk'nin hakkıydı. Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yok abi renkle zevkle alakası yok foruma giren insanların 90% shounenlere için geliyor. "aaa naruto varmış burda diğerleri ne bilmiyorum ama narutoyu biliyorum oy veriyim bari" diyen bi moba karşı ne getirsen kaybeder ki bunların yanında fanboyluğun doruk noktalarını yaşıyan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Beyler konu iyice sapmaya başladı kim neye oy vermiş kimseyi ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 güzel olmuş. elinize sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar