Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 frekans hariç nereler var nereler güzel yardım ederseniz sevinirim a dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 reflex var. karakol sokağında. bi de crash var frekansa yakın biyerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 frekansa gittikten sonra diğerleri hiç çekilmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 reflex iyidir. yani hatırladığım kadarıyla iyidi. bundan bi 3 sene önce gitmiştim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 niye frekans hariç? merak ettim :P chrash yeni açıldı galba bi ara tüm karşıyakada afişleri vardı hala kalıntıları duruyor muhtelif yerlerde. Tiyatro sokağında olacaktı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 reflex iyi ben beğendim yani pek içine (prova alınan kısmına yani) girmesem de. giderseniz hakan abiye selamımı söyleyin size indirim falan yapmasın fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 biz normalde kartalara giriyoruz ama 25ytl 4saatlik stüdyo yapacağımızdan patlayacağını düşündüğümüzden burada amaç 20ytl altında stüdyo bulmaktı kskde ama yokmuş yazdıklarınız hepsine baktım 20ytl. frekansa çok gittim bi kere memnun kalmadım, baterist davulunu sevmiyor, diğer arkadaş da aynen. o yüzden frekans hariç dedik. bornovada relic 15ytl -zam gelmediyse- oraya giricez artık. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 davul buldunuz sesini beyenmiyorsunuz pess :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ilk defa frekansın ekipmanını beğenmeyen duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bende beğenmedim frekansı.Ses dağılımından da memnun kalmadım.Karşıyakada pek stüdyo yok zaten.Kartal herzaman iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar