fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 atı alan üsküdarı geçti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Zaten mezun olunmasi gereken yasta mezun olacaksin ki bu dert niye? (yarim donemden birsey olmaz B)- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 22-23 yaşında mezun olmak niye geç olsunki hayata atılmak için burası Türkiye burda 18ine geldimi ailen hadi kış kış kendi hayatını kazan demiyor genelde o nedenle fazla takılmamak lazım. 22 yaşındayım 3 yıldır üni okuyorum hala 1. sınıftayım ben ne yapayım atayım mı kendimi balkondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 mis gibi mesleğin olacak aman okulu bırakim deme...kermit'in dediklerine katılıyorum...ben kendi bölümümde 27-28 yaşındaki adamları tanıyorum :D sen canını sıkma geç kaldım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 geç mi? bence 22 yaş çok erken bile. 2. lisansı okusan yeridir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 geç mi..20 yim 2. sınıftayım 5 sene okulum üzerine 4 sene uzmanlııım..öliyim lan ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hacılar seçenek çok telaş yok.raat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ya benim gibi 21inde mezun olsaydın? son dönemim okulda, düşündükçe irkiliyorum sdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bu soruyu soruyorsan kendine artık vakit gelmişdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ağzınızı krıdırmayınız sevgili adamınbiri.ben 30 yasında mezun olucam mesela. 22 diye dert ediyorsun,sakin ol plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 öğrencilikten daha iyi meslek mi var abi.rahadol gevşe biraz yay bi 2 sene daha takıl boş boş takılma ama geliştir kendini biraz hem sıkılmazsın bişeyde kaybetmezsin.35 yaşına gelip "ulan keşke" demekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hayata erken atılmak iyidir yeğen. bırak kopacağı yerden kopsun. herkes öldürür bir gün sevdiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar