Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet Kullanan Paticikler


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam Paticikler;
aramızda bisiklet kullanan arkadaşlar olarak kimler bulunuyor ?
Aramızda bir tane profesyonel bisikletçi arkadaş vardı -Mumi'miydi?- ama hiç bu tarz toplama işine girmedi kimseyi.
Ben bi deneme yapayım diyorum. Hem yakında biz de forum olarak topluca "Critical Mass İstanbul" a falan katılırız belki. İnanın çok zevkli.

Neyse;
bende Trek 3900 var.

Resim




Trek Pure almak istiyorum, en yakın zamanda da alıcam; ilkbaharda, yazda sürmek için. Mutlu mesut gezmek için.

Resim


Mesaj tarihi:
ya ben de istiyorum aslında bisiklet sürmek. ama istanbulun durumu malum işte. critical mass tarzı grup aktivitelerine de çok uzaktayım, maltepe'de, hani medeniyete biraz daha yakın olsam yine bi nebze.
Mesaj tarihi:
ankarada odtu ormaninda vs xc olarak falan biniyorduk bide iste kisa mesafeli(60-80km) geziler yapiyorum barajdi goldu vs, ankaradaki mevcut en ilginc yerler iste elde oldugu kadar.

artik eskisi kadar vakit olmuyor birde kondisyondan cok dustum eziyet haline geldi tekrar kosuya baslamadan devam etmek zor.
Mesaj tarihi:
en son aşiyandan yukarı çıkmaya çalışmıştım bisiklet ile. ölüyordum. ondan sonra da binmedim bi daha. sigara içen adam için bisiklet sürmek çok çetrefilli.
×
×
  • Yeni Oluştur...