Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Selam Paticikler; aramızda bisiklet kullanan arkadaşlar olarak kimler bulunuyor ? Aramızda bir tane profesyonel bisikletçi arkadaş vardı -Mumi'miydi?- ama hiç bu tarz toplama işine girmedi kimseyi. Ben bi deneme yapayım diyorum. Hem yakında biz de forum olarak topluca "Critical Mass İstanbul" a falan katılırız belki. İnanın çok zevkli. Neyse; bende Trek 3900 var. Resim Trek Pure almak istiyorum, en yakın zamanda da alıcam; ilkbaharda, yazda sürmek için. Mutlu mesut gezmek için. Resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 summon Mumi demek isterdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 en son gta san andreasda kullandım bisiklet ölürüm büyük ihtimal yarı yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yazın akçayda bisiklet priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ya ben de istiyorum aslında bisiklet sürmek. ama istanbulun durumu malum işte. critical mass tarzı grup aktivitelerine de çok uzaktayım, maltepe'de, hani medeniyete biraz daha yakın olsam yine bi nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ben kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Avrupa'daki Maltepe mi ? Evet öyle o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nesi varmış istanbulun hacı kaptır idealtepe sahilden kadıköye kadar git rıhtıma gir ordan beşiktaşa geç ordan sarıyere doğru devam et ordan da geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 50 metre tek teker çekmişliğim 20 metre ters sürmüşlüğüm var ayak yere değmeden fren kullanmadan arka tekeri de kaldırabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sınırsız el bırahabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kontrapedal direksiyonu 360derece dönen bmx'im de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 el bırakma çok rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Abilify said: Ben kullanıyorum. Nerelerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Evin etrafında falan,amatörüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Öğretirim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Fistan said: el bırakma çok rerore gizli gizli yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ya bi durun, kendi topicimi bile trolleteceksiniz bana ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Abilify said: Evin etrafında falan,amatörüm. AHAHAHHAHA lan çok iyiydi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Abilify said: Evin etrafında falan,amatörüm. :D ben de markete gidip geliom arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 tour de francei 15 kere kazanmis mumi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ferrero said: Avrupa'daki Maltepe mi ? Evet öyle o zaman. anadolu. e5 dibi falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ordan sahile çıkılır, çıkılmaz mı? Çıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ankarada odtu ormaninda vs xc olarak falan biniyorduk bide iste kisa mesafeli(60-80km) geziler yapiyorum barajdi goldu vs, ankaradaki mevcut en ilginc yerler iste elde oldugu kadar. artik eskisi kadar vakit olmuyor birde kondisyondan cok dustum eziyet haline geldi tekrar kosuya baslamadan devam etmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bi de babasi pro bisletci olan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 en son aşiyandan yukarı çıkmaya çalışmıştım bisiklet ile. ölüyordum. ondan sonra da binmedim bi daha. sigara içen adam için bisiklet sürmek çok çetrefilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar