Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0478311/ Film hakkında yorumum: duygusal komedi olupta bundan daha abaza dolu bir filmi daha görmedim. B)- İzleyenlere: Böyle bir kız dünya üstünde var olamaz heralde. Niye bizim başımıza gelmiyor uleen. Filmin tek kötü yanı bu olmuş. Böyle bir kız olamaz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 duygusal komedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ne diyim ki başka , amerikan pie gibi sulu komedilerle aynı katagoride olamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dumduz komedi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bunun topiki yok muydu? öyleyse yazık güzel filmdir. Apatov'un, Rogan'ın iyi filmlerindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 vardı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 açılmıştır bu fena film deildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ne biliyim ya. Arama ya girip Knocked Up yazıyorum hiç birşey cıkmıyor. Konu açmak maçmak umrumda değil.Amma taktınız kafayı açılmıştı mevzusuna. İzlemeyen izlesin işte her türlü izlenir imdb puanını hak eden 7.5/10 lik eğlenceli bir film işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Açılmıştı diye biliyorum bende.Süper filmdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 adamlar zaten erkekler için romantik komedi formatıyla çok güzel şeyler yaptılar funny peopleı da izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 funny people ötekiler kadar iyi değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bu 1 Hangover 2 Çığlık atmıştım gülerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Funny people pek funny olmayan bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ben bu filmi hiç sevmemiştim.Sinema da yarısında çıkmıştım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar