nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Laptop umun pili takılı iken şarjda kullanıyorum ve evimde surekli elektrikler gidip geliyor herhangi bir zarar gelir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bence gelir sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bence gelmez cunku şarja baglıyken herhangi bir yazılımsal işlem yapmadan kabloyu çat diye cıkartıp takabiliyoruz,ha onu yapmışız ha elektrik kesilmis,tabi emin degilim ama bu yuzden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 soruyu değiştirelim; laptop'umun şarj aletini sürekli takıp çıkarıyorum, pil zarar görür mü? cevabı yineleyelim; kermit said: bence gelir sence ? bence de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 saat bası gidip geliyor elektrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 iide sen laptopun bataryası takılı halinde kabloyu çekip çıkarmanla batarya takılı değilken çekip çıkarmanda baya bi fark var.birinde pcye direk elektrik veriyosun. diğerinde bataryadan veriyosun. masa üstü pclere güç kaynağını millet boşunamı alıyo sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 pilin belki omru azalır da onemli olan anakart vb.. donanımlara zeval gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kermit said: iide sen laptopun bataryası takılı halinde kabloyu çekip çıkarmanla batarya takılı değilken çekip çıkarmanda baya bi fark var.birinde pcye direk elektrik veriyosun. diğerinde bataryadan veriyosun. güç kaynağını millet boşunamı alıyo sence ? iyi de batarya hali hazırda takılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 said: Laptop umun pili takılı iken şarjda kullanıyorum ve evimde surekli elektrikler gidip geliyor herhangi bir zarar gelir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 olmaz bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben pili takılı değil okumuşum bi sn kafam karıştı bi git lan yanımdan sersem gibiyim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 laptopın taşınabilirlik mantığına aykırı olur öbür türlüsü biraz. yani bataryaya bişeylr oluyodur da alete noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet batarya takılıyken gidip gelirse bu sefer bataryaya zararı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fani şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hiç birşey olmaz. Pil ömrünüde değiştirmez, pil ömrünü etkileyen (uzatan) olay sürekli pili tamamen şarj edip sonuna kadar kullanmaktır. Elektrik gitsede gelsede sen (ve senin dışında herkes) bunu hiç yapmıyorsun/yapmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Laptop'ta pil olayına takılmıştım bende bir ara sonra BAtteryCare diye bir program buldum ama programın sayfasında konu ile alakalı bir yazı vardı. Paylaşayım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar