daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 korktugumu belli etmek için
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 adamınbiri said: veçtitsa mı ne vardı ona noldu bütün kızları kaçırdık abi. son derece beceriksiziz, kıroyuz. hep meme hep meme. olmuyo ki.
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi ne itici bi topik olmuş lan bu. 30vs1 olmuş ve resmen 30 kişi de haklı fdsgz
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ay gitmeseydin şekeriimmmmmm!!!1 bunların hepsi kıskanç yea gel biz kanki olalım8-)(:DB)-
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Masakari said: nolmuş la burda biri özet geçsin vur beline kazmayı postunla gönlüme taht kurdun her gördüğümde aklıma geliyor.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 balon said: adamınbiri said: veçtitsa mı ne vardı ona noldu bütün kızları kaçırdık abi. son derece beceriksiziz, kıroyuz. hep meme hep meme. olmuyo ki. o güzel bi kızdı sanırım hem tits direk WIN
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 QueenofSpades said: harbiden olay nedir? ırkçılık desen var entrika var ask var ihtiras var bu arada sacları naptın? =)
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bella said: Masakari said: nolmuş la burda biri özet geçsin vur beline kazmayı postunla gönlüme taht kurdun her gördüğümde aklıma geliyor. saol arada tutturuyoruz işte ama geneli vasat sayılır fazla yüksek beklentin olmasın
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 adamınbiri said: balon said: adamınbiri said: veçtitsa mı ne vardı ona noldu bütün kızları kaçırdık abi. son derece beceriksiziz, kıroyuz. hep meme hep meme. olmuyo ki. o güzel bi kızdı sanırım hem tits direk WIN ne oldu kızlar mı kıskandı onu da ben kaçim.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fakedi sanırım o en azından öyle bi damga yemişti ama 52 sayfa falan olmuştu topic en güzeldi ya
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 daylan said: QueenofSpades said: harbiden olay nedir? ırkçılık desen var entrika var ask var ihtiras var bu arada sacları naptın? =) haftaya gidiyorlar kökünden
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi ben de bu komuniteye ilk katıldıgımda saçmalıyodum böyle,canıma okumuştunuz. sonra aklım başıma geldi normal bi insan oldum. neden bu güzel taktiğinizi bu arkadaşa da uygulamıyorsunuz onu anlamıyorum? kıskanıyorlar deniyor resmen. pati eski pati degil cidden.
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 maça kızı yapma kökten bişey sakın bak ünlem koyuyorum !
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün demiş.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 saaa ne gardaşım biz senin saçına bişi diyo muyuz :D
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tarzımız değişti , eğitim tarzımız değişti.
Öne çıkan mesajlar