BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Arkadaşlar bana anime lazım valla istanbulda oturuyorum ama avcılar gibi bir dağ bşına taşındığımız için bulamıyorum bana hediye etcek yada topluca anime satabilcek arkadaşlar varsa alıcam. Ne kadar olursa olsun farketmez sorunsuz olsun hepsi alt yazılı olsun.Türkçe dublaj istemiyorum :D bana burda yardımcı olursanız sevinirim.Satmak isteyen varsa fiyatı ve elindeki serileri yazarsa anlaşırsak alabilirim.[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 özel msg attim [Bu mesaj hired_gun tarafından 24 Temmuz 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 [url]http://forum.paticik.com/view.php?id=72456[url] stiki topic kesin işine yarar[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar