xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bazılarınız biliyor, Eylül'den beri yurt dışındayım ve Çarşamba günü Türkiye'ye dönüyorum. İlk başta bir kaç günlüğüne Eskişehir'de olacağım, sonrası okulum için İstanbul'da devam edecek. Buralarda olmayan bir çok şeyden uzak kaldım haliyle ve döndüğümde neler yapsam ve daha çok nerede neler yesem diye düşünüyorum. Bir süredir Türkiye'de olmayan biri için Eskişehir ve İstanbul'da yapılmasını ve yenmesini (tabi yer de belirterek) önerdiğiniz şeyleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yerinde olmayi isterdim, daha is olaylarim yeni belli oldu ama turkiyeyi feci ozledim, kasimin 26sinda geldim ama fena ozledim yani. Umarim ben de yazin gelirken bole heycan yaparim. Benim icin duzgun bi ekmek arasi doner ye ltf. burda doner COK kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 adam 5 ayda kafayı resetlemiş.. askere gidenlere de tavsiye yazaım bari lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 türkiyeye gelince hafıza gelir ne yapcagını kavrarsın hemen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Düşünülecek bişey yok ki bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şari burada ....... demek istemiş. (boşlulardaki filler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 türkiyede bu ara çıplak kadın üstünden suşi ve aliminyumlu kadın üstünden lahmacun yemek çok moda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 napae said: Düşünülecek bişey yok ki bunda. var inan, yasayinca anliyor insan. gidersen mastera yurt disina sana da olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Göreceğiz iki sene sonra Emir bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Kafayı resetlemekle falan alakası yok, o kadar çok şeyin arasından ne yapacağını şaşırıyor insan. Bir de özleyince parayı kafaya takmıyorsun, örn. yemek konusunda en iyi yerde yemek istiyorsun, gidip de bi büfeden döner almak değil mesele. 'Şair burda Türkiye'ye dönüyorum, neyi nerede yapıyım demek istemiş.' Mesela ilk fırsatta Haliç'te bildiğim güzel bir yerde manzarayla dolu dolu bir kahvaltı yapıcam. Hava güzel olunca da Hisar'da yapıcam aynısını. Güzel Adana yapan bir yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Kahlvatı şart evet. Bir kere adam gibi beyaz peynir yemek lazım. Hangi ülkedesin bilmiyorum ama İngiltere'de beyaz peynir olmaması delirtiyor beni. Bol bol zeytinyağlı yerim ben olsam. Fasülye, patlıcan, kabak falan. Anne yemekleri en güzeli. Bir de yoğurtlu semizotu ve çerkez tavuğuna saldırıyorum ben gidince. OF bir de bilimum deniz ürünleri. Canın ne çekiyorsa hepsini ye işte teker teker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Acılı ezme yemek istiyorum bol bol.. Slovenya'dayım, ülkede Türk olmamasına rağmen Türk markalı beyaz peynir satılıyor marketlerde. Yiyenler var heralde ama güvenip alamadım hiç. Jambonlu, sucuklu, sosisli falan bi kahvaltı istiyorum. Aslında yiyecek şeyler belli de güzel yerlerde, keyfini çıkararak yemek istiyorum. Anneme liste yapıyım ben en iyisi. 3 gün evde kalıcam, iyi değerlendirmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ben de dönmeme bir hafta kala annemi arayıp bana şunları şunları yap diyorum. Zaten bütün akrabalar bir şey yapıp yolluyor kızımızın canı çekmiştir aaaw diye. Kendimi gıral gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mantı Mantı Mantı Mantı Mantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Zeytinyağlı dolma Rakı balık meze Kebap Midye dolma bira Mantı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 annenin yemeklerini yadırgayabilirsin söyliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 6 ayda sandığından çok daha fazla değişebiliyor damak tadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 benim ilk isim bogazda cay icmek olcak. sonra ortaköy sahilinden söle tekneye binip bi bogaz turu yapicam. binicem üstüne vurucam kirbaci.. orda da bi midye tava lüpletirim. sonra iskenderi de genklerim. ondan soora saniyorum bi bebek-sariyer'e dogru yürürüm ordan. kalorileri de yakariz hem ehehe. aman öle iste, bakariz. sahsen bana atatürk hava limanina ya da sabiha gökcene ayak basmak bile yeter simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Gerçekten çok uzun süre uzak kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu tarz konuları anlamam hiç.ben x kişinin ne sevdiğini nerden bilebilirim.koca istanbul.istediğin herşey var.neyi istersen onu yaparsın iskender mi yemek istiosun girersin uludağ kebaba.bursadakiler gibi güzel olmuyor ama illa istanbul diyorsan :).pizza mı yicen.ztn pizzacılar belli.ben dominos severim başkası pizzahut sever. nargile mi içecen topaneye gidersin.kumpir git ortaköy aleme mi akıcaksın içicek yer çok.sahilde iç mekanda iç sana kalmıs :) sonuç olarak ucaktan indiğinde canın ne istiyorsa o an yapabilirsin.şimdi daha gelmeden ne yiceğini ne yapcagını sormak garip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ağız tadının değişmesi için biraz bir kebap yiyeceksin abi dürüm. sabahleyin biberli sucuklu yumurta(domatesli de olabilir),çay,kaşar içeren bir kahvaltı yersin. baklava ya da herhangi bir tatlı da ye üzerine. zeytinyağlı tüket. ya da işte mercan,kokoreç tarzı sakatatlar seviyorsan onları da bi ara tüket. güzel güzel yerlerden ye ama ailenden ye vs. Göz açlığı varsa bile abartmamaya dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 GEd said: Gerçekten çok uzun süre uzak kalmışsın. ben mi? yok ya gecen sene gitmistim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Yok 6 aya diyorum, hiç uzun bir süre değil hele sürekli değilse ve bir seferlikse. İlk mesajı alıntı yapması zor geldi, kendi kafamda konuya mesaj atmışım prdn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ha evet 6 ay hakkaten uzun bi süre degil. bize cerez gibi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ilk çıkışsa koymuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar