Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Haberlerde gördüm! Erzurum'da ya da Erzincan'dan biriydi. Köpeğin biri sürekli sahibinin evinin enkazının önünde duruyormuş. Belki çıkarlar, belki onları bulur diye. Sahipleri depremde yaşamını yitirmişler.Köpeği acı çekmesin diye 30 KM öteye götürmüşler.Köpek gene gitmiş enkazın oraya. Vefa budur. Sevgi budur benim diyecek birşeyim yok...[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 eee köpekler öyledir tabi :) kediler gibi nankör değiller :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 30km kısa mesafe. benim dayım burdurda çiftçilik yapıyor hayvancılık falan. bi tane çoban köpeği vardı baya yaşlanmıştı yıllarca besledi. sonra öldüğünü görmiyim falan diye 70km uzaktaki bi köye arabayla bıraktık. 3. gün kapıdaydı.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 of çok kötü oldum ya :,([signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 köpek her zaman hükmeder. ama ayrılıklar çok acı oluyor. gerçi bütün canlılarda acı olur ama nese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ben şahsen köpekleri diger hayanlara nazaran daha çok severim çünkü hem vefalı hemde karşılıksız sevgi verebilen bi hayvan...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 kedilerin evde olen sahiplerini acliktan kemirdigi bazi olaylar duymustum ama ne derece dogrudur bilmem .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bazı insanların yanında ölüp gitsem inanın kediler gibi çekip gidecek olan insanlar tanıyorum. Bazen köpekler bile daha vefalı sanırım bu konularda[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 kedi sux . bir arkadasimin vardi siyam kedisi miymis neymis . biz zaten yanina yaklasamiyordukta sahibine bile cani cektikce sevdiriyordu serefsiz kedi . yoksa o da pek yaklasamiyordu yanina . bir de kedi sahibi bir arkadasla aramizda soyle bir diyalog gecmisti . tansu ( bu arkadas oluyor) : kediler kopeklerden daha zeki hayvanlardir . insanlarin kendilerini kullanmasina izin vermeyecek kadar akillidirlar . peyami ( bu benim ) : o zaman kedi , kedi besleyen bir insandan daha akilli . o kadar para ver , yok mamasi yok hastaligi ugras dur ne gecti eline . kopek her ise yarar bu durumda kediden aptal olsa bile daha kiymetli bir hayvan . tansu : 3-5 saniye dusunur . " biliyor musun peyami , sanirim haklisin " eheh uyuz olmustu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Adin peyami'mi? ilk defa duydum.Anlamı nedir? Kedi besleyicisi olaraktan kedilerin evdeki herkesi kendisinin hizmetçisi olarak gördüğünü düşünüyorum :) Sanırım çokta yanlış değil.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 peyami:mujdeli haber ya da mujdeli haber getiren kisi demek(mis) valide oyle soyluyor ama ben hic arastirip bakmadim hehe .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bütün köpenkler öyle deil bizim unide d4-d1 binaları arasındaki bölgede tostcuyu mesken edinmiş bitane var her tost alanın tostu yemek için nası kasıyo önce masum bakıyo sonra oynasıyo yanına gelip emrah bakısı atıyo açım abi der gibi dibine giriyo aranda 2 karıs kalana kadar fln sırnasıyo illa vercen kaçış yolu yok koparıp veriyosun bi parça yiyo hemen gene geliyo tost eger ki biterse ozm direk baskasına kaynıyo bida yüzüne bakmaz :P bazende fazla gaza geliyo kızları korkutuyo işini biliyo köpenk kızı korkuttugunda kızın elden tostu fırlatması ihtimali yüksek oldugundan her gün 2-3 kızı böle pat diye biyerden hoplayarak cıkarak korkutup yere düşen tostu alıp kacıyo fln resmini koyarım sonra ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bi söz duymustum "kediler arkadaştır. köpekler köle"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 kedi köpek olmayalım boccob :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 tamam daisteyen isteidğini alır köpekleri daha çok severim ben amna[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 saçma yorumlarda bulunuyosunuz, kediler ve köpeklerin davranışları genetik.. köpekler kurt soyundan geldikleri için kendisine liderlik yapıp yiyecek veren her canlıyı sürü lideri olarak görmeye başlar ve onu takip eder. kediler ise (vahşi kediler den geliyolar) yalnız yaşayan, avlanan hayvanlardır. Onların bi insanla birlikte olmaları onu bir sahip ya da lider olarak görmelerini sağlamaz. Bu nedenledir ki kediler hep nankör olarak görülür ve önyargılı olarak karşılanır. Ayrıca köpeklerde pitbull gibi melez ırklarda, eğer dövüşmek için eğitilmişlerse hiç de öyle sevimli bir yapı göremezsiniz. Bir arkadaşım uğraşıyordu ve hayvan sbir müddet savaştırılmazsa sağı solu parçalıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: -Mix-, 17 Temmuz 2004 21:45 tarihinde demiş ki: bi söz duymustum "kediler arkadaştır. köpekler köle" oha nasıl bir yalan sözdür bu :) insanın en iyi dostunu köle yaptın ve kendini sahibinden önemli tutan kediyi arkadaş yaptın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 köpekler hakikaten dünyanın en sadık hayvanı.. bi gün mutlaka alıcam şimdi durum yok ev,vs..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 durumum olsa ben de besleyebilirim ama alerjim var bir de ev tozuna ve polene kıla tüye anca gördüğümde sevebiliyorum hayvanları[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komurk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eve kedimi alsam köpek mi diye kaygılanırken tonton anneanne yorumu "kediler eve köpekler sahiplerine bağlıdır" sonuç... evde bir köpek[signature][hline]köpüşüm senden tatlısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 babam anlatır,ortaokula giderken bi kedisi varmıs.kedi babamı cok severmis.geceleri filan aynı yatakta yatarlarmıs :) .e tabii dedem ögretmen olunca,tayini cıkmıs baska yere.gidecekler.evi tasımıslar.artık en son kedi kutuya konulacak,kamyona bindirilecek.ama kedi ortada yok...hakikaten kedi evine baglı. Bazı manyak köpekler olurmus.sahibine asık olurmus bunlar.eger gezerken biri sahibine bakar da ona bakmazsa kıskanırlar,içlenirlermis.bunların cogu sahibi kendilerinden önce ölürse,mezarı kazıp sahibine ulasmaya calısırlarmıs!...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Valla vefasına da yemek sırasındaki sırnaşmasına da diyecek yok, bizimkinin ağzından oyuncağı alınmış hali bu, bi de yemek sofrasındaki yüzünü siz tahmin edin artık :)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 of çok tatlı yaa hayvan düşmanı annem izin vermiyoki! bu gidişle babamın yanına yerleşcem annemin aksine evi köpek kuş falan dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 genede kurttan geliyorlar ve davranis sekilleri cok benzer . zaten kopegi egitirken dikkate alinan esaslar bundan farkli degil . insanlarin arasinda insan kopegin sahibidir ama kopek icin insan alenen efendisidir . aksi takdirde zaten kopek efendi olur kafasina gore hareket eder disiplin falan kalmaz . hattu zatinda bir kopege yanasabilmenin en iyi yolu ondan tirsmadigini ve bir sonraki asamada ondan ustun oldugunu hissettirmektir . bir kopek egitilirken kopege ilk ogretilen sey bu degil mi ben mi yanlis biliyorum ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dün bana bir sokak köpeği gelmişti (yavru). peşime takıldı evime kadar geldi. neyse biraz misafir ettik. gerçekten birkaç sey verip sevmekle bizi hiç bırakmadı. onu terk etmek zorunda kaldım bir yerde bıraktım. gerçi çok üzüldüm ağladım :( olsun sevimli bir sokak köpeğiydi. eğitimide vardı ve zekiydi. oldukçada vefalıydı :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar