Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Azmodai said: ilker yasinden kurtulduk artik sanirim... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ilker yasin td olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mum_Chamber said: bence bize ters gelmiyo, adamlar sadece daha iyiler. kaldi ki biz de oyle iyi bir takim degiliz. su andaki FIFA siralamamiz 41. aslinda kendimizi dunyanin en iyi 3-5 takimi arasinda gormesek, aci gercegi kabullensek belki birseyler yapabilicez su turnuvalarda.bilmeden sallama lan..nesi iyi bizden belçikanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 adamlarını kıyaslasak tek tek koyarlar fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bizim tamamen overrated bir takım olduğumuza katılıyorum,zaten 1 kupaya gidip 1 kupaya gidemememizin nedeni bu...Turnuvalarda milletçe halkça kenetlenip,Fatih Terim motivasyonuyla,hırsıyla,mucizelerle birşeyler yapıyoruz,evet başarıyoruz da ama kalite farkı uzun vadede ortaya çıkıyor,sürekliği olan bir takım değiliz yani..Dönem dönem iyi dönem dönem kötü,bence teknik direktörleri de çok suçlamamak lazım,öyle şahane bir takımımız yok maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bizim bitek ortasaha iyi diğer bölgeler (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kalecimiz de gayet iyi. semih gibi kupa oyuncusu bir golcümüz de var. özer hurmacı da gümbür gümbür geliyor kanatlardan yardırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 santosuda sola koyduk mu süper olur, dur o brezilyalıydı sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 almanya kazakistan gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Azerbaycan'ın zorlayacağını düşünüyorum o ikiliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 eski gücünde değil azerbaycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Öncelikle büyük takımmış falan demeden tarafsız oyuncu seçecek bir TD ye ihtiyacımız var adam gibi td gelsin ben gerisinin geleceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar