Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merak ettim !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hep burdaydım, ultima.tr den önce gamer bilmemne sitesi altında siyahlı sarılı, kırmızılı bi forumdaydık 3-4 kişi, o zaman forum falan yok adam gibi, icq ve mirc var. sene ya 98 ya 99, benim leveldaki uo yazım 98 sonu gibi olduğuna göre 99 olması daha muhtemel.
popeye, drake felan vardı, hatta popeyeyi mirc de bulup uoya başlatmıştım gaz verip, sir_edward dı adamın niki ozaman :p sora ultima.tr açıldı oraya taşındık sora pepelek sora paticik bi ara manda sora bida paticik felan hep böleydi işte, 20463 sene olmuş
http://www.irontowerstudio.com/forum/Smileys/phpBB/panic.gif
Mesaj tarihi:
2002 şubatı olması lazımdı (şimdi üşendim bakmaya). o zamana kadar üye olmadan bi 3 aylık sanırım ultima dökümanlarını ezberlediğim bi dönemim vardı sanırım. red alert manyağı bi insan olarak "Red Alert 3333!!!!" diye bi açtığım topic vardı. sanırım artık gözükmüyor. hatta o topicte hiç trollenme olmamıştı.

ah eski günler ah.

edit: baktım şimdi martmış.
Mesaj tarihi:
ben de pepelekken ultima ile ilgili bilgi ararken bulup uye olmustum, taa 2001 senesinde, simdi kullandigim account daha yeni gerci 2004 te mi 2005 te mi tartistiklarimi trollemek icin acmistim sora main accyi kaybedince bu main oldu 3-4 senedir =)
Mesaj tarihi:
pogodi said:

antalyada pirates diye bi yer vardı di mi sdf
benim liseden bi arkadaşım bi topik açıp sevmediğimiz bi kızın fotoğrafını koymuştu sizce bu kız güzel mi diye
onun linkini gönderince haberim olmuştu paticikten sdkfs
sene 2005
vay gençliğim.

ohahahaha o topiği hatırlıyorum galiba, sonra biz yok lan falan demiştik, sonra uzun süre ses çıkmadı topikten. sonra yok öylesine sordum bu ben değilim demiş idi.
Mesaj tarihi:
Avşa'da tatildeydim 2001 yaz aylarında, bir dallamalık yapıp akşam internet kafeye gitmiştim oyun oynayayım diye; elemanın teki "Ultima'ya başla başla iyidir" demişti, ilk Nebula zamanlarıydı galiba başlatmıştı oyuna. "Dil bilmiyorum adam akıllı, nereden bulucam ne yapıcam" diye sorunca da "UltimaTR'ye gir orada var her şey" demişti.

Böyle.
Mesaj tarihi:
osi ultima zamanlarında guildimiz vardı gallant knights of valor diye eskiler bilir hatta leveldaymıydı neydi burak akmenek vardı yazar o da guild lideriydi onun aracılıgıyla üye olduk.
Mesaj tarihi:
26/07/2002 den beri kayıtlıyım..ultima icindi sanırım pek hatırlamıyorum..attığım mesaj 100 lerde bisi ama sürekli buralardayım..gunluk periyodik işlerimden bi taneside açıp pati okumak ^^
Mesaj tarihi:
urza yüzünden olmuştu sanırım pepelek pepelek diyip geziyordu baya bi önceden üye oldum sonra 2-3 yıl unuttum sitenin varlığını şimdi yine biricixxxiiiimsss <333
Mesaj tarihi:
2000 yılında bir arkadaşın yemege bize gelip çantasından bir CD çıkarması ile başladı herşey. Masumane bir UO CDsi idi.Bak lan oyuna dedi baktım ve gerisi malum. Eşim hala o gün lanet eder. :P
Mesaj tarihi:
pogodi said:

benim liseden bi arkadaşım bi topik açıp sevmediğimiz bi kızın fotoğrafını koymuştu sizce bu kız güzel mi diye
sene 2005
vay gençliğim.

oha yalana bak
Mesaj tarihi:
Mille said:

pogodi said:

sene 2005
vay gençliğim.

oha yalana bak

ahahah ne yalanı lan nası olmuştu olay?
Mesaj tarihi:
lisedeyken snn zamanı uo ya kaynak ararken bulmuştum. uo macerası bitince unuttum gitti ultima-tr yi

yıllar sonra arkadaşımın "abi böyle bi anime varmış güzele benziyor çeksene bana" isteklerinin artması ve istediği animelerin 99% unun kötü olmasından dolayı kıllanıp "kim veriyor lan bu dandik tavsiyeleri sana" dememle pati ile tekrar buluştum. sonra vay ak ile tanışınca olaylar gelişti
  • Yeni Oluştur...