Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sıra yıllık bayram olarak sokaktaki kedileri kesen perulularda
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 inek, kuzu, koyun vs bunların herşeyinden yararlanıyorsun. eti , sütü, derisi kemikleri hatta kanları. Kessen ziyan ettiğin belki bir parçası bile olmuyor. Ayrıca salıyorsun çayıra ot yiyor sabah akşam. Topluca beslemesinden tut bakımı vs daha kolay. öbür yandan kedi , köpek, at vs bunların etleri hem yeterli değil, hem ziyan oluyor birçoğu hemde farklı alanlarda daha yararlı işlerde kullanılıyorlar. ayrıca bakımları, topluca beslenmeleri kolay değil. çoğu özel ilgi istiyor. Ayrıca bu hayvanların metabolizmaları, kas yapısı vs tamamen farklı. etini yemek için bazı hayvanları beslediğinde ve hareketlerini kısıtladığında onun doğal halini bozmuş oluyorsun.
asangel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çinde nüfus fazla olduğu için biliosunuzki tek çocuk yapma politikası uygulanıyor yıllardır onlarda tek çocuktan sıkılmış olcaklarki köpek beslemeye başlamışlar onları çocukları gibi görüyorlar o yüzden köpek eti yasaklandı artık yemeyecekler sadece ewde besleyip sevecekler
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kedi ve köpekler yenmesin onlar [b]evcil[/b] hayvan .
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Estel_Anorien said: tüm dünya mcdomalds yesin.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 copry said: kedi ve köpekler yenmesin onlar [b]evcil[/b] hayvan . gelincikte bir evcil hayvan aslında onuda yemessinner
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gelinciğin neresi evcil hayvan?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Estel_Anorien said: gelinciğin neresi evcil hayvan? illa evdemi kalmak lazım evcil olmak için.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 köpekte baya vahşi. hatta aslan kedigillerden gelmekte. ona bakarsan horoz adamın anasını beller.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gelincik ehlileştirilebiliyor mu? ilk defa duydum.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 amerikada yapılan istatistiklere göre senede 4 kişi muhabbet kuşları yüzünden ölüyormuş bunu biliyormuydun ? Estel_Anorien said: gelincik ehlileştirilebiliyor mu? ilk defa duydum. aslan kaplan yılan timsah ehlileştiren var
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 benim evcil kobram var mesela. bi gün misafirliğe gelirseniz gösteririm. mesajlarımıda birleştirmezsen sevinirim. post kasıyodum ne güzel
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yorma beni adam gibi tek mesajda anlat derdini. 3 madalya almışsın daha ne post kasıcan.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 alkollüyüm tek görmüşüm o yüzden. 2 madalyam var sandım pardon. ama yani yılan bile evcilleştiriliyo. ben evde kobra besliyom.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kanka bizim de arkadaşın iguanası vardı adı muzafferdi ama neticede yeşil hayvan beslenmez. üzerine sert bir cisimle darp etmek suretiyle ortadan kaldırılır.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evcil hayvan diye sınıflandıramayız. hepsi bi şekilde evcilleştirilebiliyo. millet tarantula besliyo hacı. sen köpeği kediyi al doğar doğmaz koy ıssız vahşi ormana oda evcillikten çıkar fikirtepeliler gibi olur
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 says the man who got banned from patipet
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bizim sokak köpeklerini kedilerini çine satsaydık geç mi oldu ki artık
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 copry said: kedi ve köpekler yenmesin onlar [b]eTcil[/b] hayvan . etcil hayvan yenmez.
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yani dünya kültürüne yön vereceksin kedi köpek yiyerek veremezsin. globalleşme > sosyalizm siyaset yasak .
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 allah ne verdiyse yeriz arkadaş. din yasak.
Öne çıkan mesajlar