BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gidelim 18 indeki marmara eğitim kötündekini mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 EBEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 saldır ildeniz okey lets go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 VROOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 rezervasyonu kim yabtırıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 o d avar değil mi.. şimdi liste çıakyıorum ok leyin güvenç ece hakan ben arakdaşlar paralar bozuk olsun bu arada daha önceki buluşmalara gelen arkadaşlara öncelik vereceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ahahahahahhh ne kadarmış bu arada, benim aidat borcum var zaten onu da alırlar kapıda ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ne kadar ücret ki ? benim aidat borcum 270 lira falan, milli piyangodan büyük ikramiye cıkana kadar ödemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aidat istemezler herhalde.. bi telefon açıp sormak lazım.. talaş değil bu sonuç oılarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aç sor bi bakem. sorma ya, nereye geliyorum sınavım var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 önceden çalış cumartesi gününe daha çok var. kapris yabma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 cumartesiyse hiç gelemem, işim var. pazar diye biliom ama ben niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 pazar da olabilir :D daha mantıklı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 18 nisam pazar işte hanımı da kap gel ben beni,mkini getireceğim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ildeniz loop a mı girdin bozuk para zıpzıpzıp diye ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 beni de evlad edinin bari fiz, olmaz mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Khelben said: ildeniz loop a mı girdin bozuk para zıpzıpzıp diye ahahah ...biletçi diyor ki "bozuk olsun paralar" denizde kızlaaar diskoda dans vaaar vay canına vaaay eylülü unutma sıkı çalış ha HEY CORÇ VERSENE BORÇ OLMAZ MAYKIL BOZUK YOK!'!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 valla bizim iliskimizde birbirimizin mezunlar gününe gitmeme maddesi var. valla duruma göre bakarım, gelirim belki. raad olup geniş dagılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 8 sayfa boyunca Estel'den provokasyon mesajı aradım ama nafile, adam eski gazını kaybetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben gelemeyebilirim buna yarın gece belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 başlık "alayına" diye devam edecek gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi zaten bu satten sonra ben de gelemiyorum ehe yer ayırtmak fln lazımdı önce bizbize bir buluşalım da çamlığımıza gidelim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Up Up! Bu organizasyonu yalan etmeyelim derim..çamlıkta sigara içmek paha biçilemez bişey çünkü. Bi de kapıdaki güvenlik deli ediyo beni, geçen gittim almadı tiyatronun ordan girdim, 1 hafta önce falan da kız arkadaşıma okulu gezdircem vs. vs. dil döktüm almadı gene ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 seneler sonra patileri görmüş olurum hem. 2007 mezunlarına selam ederim. elm@'yı bilen bilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 AHAHAHA elma nın şifresini mi unuttun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar