Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Jahrein said: Flassh said: Jahrein said: 6 sayfada msn'ini aldım ben coprynin WIN! oha Meriç kızdırma senin de msn'ini alırım. :(:(:(:(:
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi estel patiyi bıraksa nolcak. bagdat caddesinde gozleme aciyo. gidip gorebilirsiniz
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Jahrein said: estel bırakırsa patide kalma amacım olmaz. bırakırım. tüm kızların msn'ini aldım zaten. ahah bana da versene bi iki tanesini ^^
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 önceden ginaly vardi buralarda ''bütün gizlarin msni var'' diye fink atan. chick magnet derlerdi ona. hey gidi.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Jahrein said: veririm şekerim sen iste hangini istion. bella dışında hepsi var. bella'yı da napçan zaten amaaan bella var bende, ama sallamadı bugun beni, yok galba, utopia var mı?
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dişçi dediğin HAYAAAAARRRR. diye konusmaz bacım. sana dislerimi emanet etmem ben mesela. -_-
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Jahrein said: barbu said: sımarmıs bu copry hemen. 15 sayfada naptıysanız. :şöför: BARBU! komşulara karşı çok ayıp oluyo. ona göre bak... anlamadım lan. cidden :(:(
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 barbu said: dişçi dediğin HAYAAAAARRRR. diye konusmaz bacım. sana dislerimi emanet etmem ben mesela. -_- o gerçek anlamda bir hayırrrrrr dı şaşkınlık ve üzüntü içeren istediğin kişiye emanet edebilirsin dişlerini ayrıca
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 resmen dugyulandım ya. pardon. özür diliyorum kırdığım herkesten
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 copry atarlı da cıktı sdfs. yaslanınca kızdıgının yanlıs disini ceker filan bu sdfs
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 seni engellemis. benim msnimde var hala
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kaçırdınız kızı. hayvan herifler.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben niye gerilcem yavsak alamanci. title'in gidince nabcan acaba
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 jahrein i hiç sevmememe rağmen vanille bazen cidden cok korkunc oluyor. her ne kadar meric olsa da burda bir erkek olarak jahreini korumam gerektini hissettim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 barbu said: jahrein i hiç sevmememe rağmen vanille bazen cidden cok korkunc oluyor. her ne kadar meric olsa da burda bir erkek olarak jahreini korumam gerektini hissettim. :D ne gibi ?
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 önemli bişi var mı son 10 sayfada falan?
Öne çıkan mesajlar