xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 beyler abiler hanımlar websitesi hazırlamadan anlayan arkadaşlarla bi konuşmak isterim. benim hiç bi bilgim olmadığından beraber çalışmak istediğim bir konu var hatta eğer o konuyu açıklicam ama şimdilik örnek olarak sadece şöyle bi örnek verim.. www.modelmayhem.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Sadece tasarımsa yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bu siteye baktıysan yaklaşık bu tarzda olacak ve içerikte aynı şekilde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Üyelik sistemi, forum, market vs. var orada, onlara karışmam da tasarıma yardımcı olabilirim sadece. Özelden msn yolla istersen, konuşuruz ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hazır bir siteye benzemiyor bu elle yazdırman lazım ucuza gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 konuyu yazmadan önce ztn sana öm den yazıcaktım :) hissediodum bu adamda vardır diye. konuşalım 1 saat sonra falan iyi olur. bi kaç arkadaş daha düşerse hiç fena olmaz şu konuya. eğer düşüncemi beğenecek ve aklına yatacak arkadaşlar varsa ortaklaşa girebilirsek ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu tam anlamadım, örnek verdiğin sitenin bazı bölümleri açılmıyor zaten. Tasarım kısmına yardımcı olurum, onun dışında da belki yardımcı olabilirim de sistemi tam anlamam lazım net bir şey söyleyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben anladım!süper bişey bu! hadi bakalım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 mayhem model işine mi girmiş. hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Profesyonel sekilde yaptirmak istiyorsan bir arkadasima yonlendirebilirim. Hatta adresi de vereyim : http://www.umutavci.com Hatta "Tim yonlendirdi, adini verince indirim bile aliyomusuz" dersen cok olmasa da fiyat biraz duser =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 umutavci'nın site mort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Brigand said: hazır bir siteye benzemiyor bu elle yazdırman lazım ucuza gelmez joomla ile yapılabilir. shop icin de ayrı commerce cms kullanılır. olur yani sıfırdan yazdırmak kadar güzel olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 siteye bakmadım ama içinde mayhem geçiosa kesin kazanılcak bişey wardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 türkiye'de türklere ait olan modelmayhem tarzında sanatçıların buluşma noktası, birbirlerinin profillerini izleme sadece model çekimlerine ve kendi ana bölümünden model, stilist, fotoğrafçı, makyöz vb bulma sitesi var mı ? benim bir sponsorum var. var olmasına var da sadece ilk açılışı sen yap sonra büyük organizasyon vb. düşünürsen o zaman sponsor olurum demişti. yani kapı gibi babamı aldım sponsor olarak daha çok şirketi tabii. bu sanatçılar birbirini bulsun istiyorum. hatta ingilterede bir site daha var eğer bu iş olursa onlar dünden razı bir köprü kuralım diye. türkiye'de fotoğrafçılığın ve model artışının, giyim kuşamın vb. çoğaldığını biliyoruz bu artık somut olarak gösteriliyor. sizce ne kadar mantıklıdır bu durum ? ve bu işe aklı yatan pati olursa kesin iletişime geçsin isterim. taşın altına elini koyan cinsten. :) ayrıca ben joom, html falan bilmem ama tasarımından, kodlamasından anlayan ve bu işe girebilecek ya da giremeyecek ne olursa olsun bir arkadaş olursa iyi olur. ha eğer güzel rakamla başlarsak ben ona söz veririm ki ardından 2 adet kurumsal iş yıkarım üzerine. bunu da geçeyim istedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 toggie said: umutavci'nın site mort. Sunucu diskini degistiriyorum o yuzden mort =) Yazmayi unutmusum onu. Gerci 2 saattir yeni disk bekliyorum. Saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 lan farkettim de simdi benim site de ucmus! yakarım bu gezegeni tim sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tim'in müşterilerine %30 indirimli uçmayan hosting verilir beyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar