BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Hangi ırk olduğunuzun önemi yok. Aynı serverda, aynı tarafta olduğunuz sürece hep birlikte oynayabilirsin. Sınıf seçimleri için öneriler istiyorsanız eğer, kaç kişi başladığınızı ve ne yapmak istediğiinizi yazmalısınız.
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 3 kişi gircez. ama daha ne yapıcağımıza karar vermedik:)
kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ya arkadaşlar o problem değil de çok acil bi yardıma ihtiyacım var !! Oyunun avrupa daki resmi sitesine üye oldum aktive de ettim gene de kabul etmedi account kaç kere sifre değiştirsem de CIK! olmuyor ... Sizde de böle bir sorun var mıydı account ta problem yasadınız mı ...
cakhal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dostlar oyunu teknosa dan aldım acc yi aktive ettim 1 ay oynadım simdi dwm etmem icin ne yapmam lzm www.war-europe.com dan satın alabilecegim hic bir yer bulamiyorum....
Readjan Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 "My Profile" başlığı altından, "My Current Subscription"ı seçersen, oradan kart bilgilerinle ödeme yapabilirsin..
cakhal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yaptım cok teşekkür ederim yardım için.(tu)
lakuna Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 arkadaşlar yani biz ilk oyun için cd aldığımızda 1 ay sonra tekrar yenı bi cd alıp oynayamıyomuyuz?
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hayır, yeni cd yeni bir hesap olur. eski karakterinle oynayamazsın dolayısıyla. ya game card ya kredi kartı.
Readjan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 lakuna said: arkadaşlar yani biz ilk oyun için cd aldığımızda 1 ay sonra tekrar yenı bi cd alıp oynayamıyomuyuz? ahah yeni cd almana gerek yok.. para ödeyerek oyuna devam edilebiliyor.. mantıklısı da bu sanki:P
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 wow da oyle bir olay vardi: ilk oyunu alıp 1 ay beles süresini kullanıyordun sonra bc alip 1 ayda onla takiliyodun sonra tlk alıp 1 ayda oyle :D
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bu oyunun sitesindeki buy game kısmında sadece nerden alabilcegimizi yazmıslar bimeks teknosa vs.Ben direk bunu kendi sitesinden online olarak satın alamıyorumuyum?Böle bi seçenekleri yoksa online satıs yapan sitelerden hangisini güvenilir olarak önerebilirsiniz?
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 siteden direk alabilirsin.. sistemi değiştirdiler.. oyunun kendisine para vermiyorsun artık.. bir account açtıktan sonra, aylık ödemeyi yapman yeterli oluyor..
dakro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 az biraz daha dayanırsa f2p olarak devam edicek hayatına :D şahsen onu bekliyorum. :D
Öne çıkan mesajlar