Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S > WoW + BC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

level 30 char icin neden hesap satın almak istenir ki? trollemek icin degil gercekten bi sebebi var mı merak ettigimden soruyorum.

ucuza veriyordur hesabı belki.
Mesaj tarihi:
Magnum said:

toggie said:

level 30 char icin neden hesap satın almak istenir ki? trollemek icin degil gercekten bi sebebi var mı merak ettigimden soruyorum.

ucuza veriyordur hesabı belki.
Mesaj tarihi:
hakkaten yani atıyorum wow+tbc simdi 60 liraysa adam bunu 30-40 bişeye satıcak
sonra ama 1 ay beleş oynıyamıyıcak alan insan
25 lira ekstradan vericek
hmm 40a satarsa 65e gelir zararda olur alan kişi lol
Mesaj tarihi:
kendin account acınca 1 ay beleş oynuyosun. kendi emailin, kendi kullanıcı adın, kendi gizli sorun/cevabını giriyosun güvenliğin elinde oluyor. ne kafar ucuza verebilir 10-20TL?
Mesaj tarihi:
zevk renk meselesi.
insan istediğini satabilir.
kalkıp bende wow acc var diye beleşe verecekte değil sonuçta.
çokta talep görüyo böyle boş accler yada içinde 30 40 50+ karakterler olan accler.
maksat gidip oyun almakla uğraşıp 100 lira vereceğime 50 lira veririm diye düşünüyo.
Mesaj tarihi:
50+ olsa belki. ama level 30 cok cok kısa surede oluyosun zaten. ustune bi de wotlk almak gerekecek ayrıca. zevk renk meselesi degil, ucuz ve hazır diye almak isteyebilir alan. ama sıfırdan almak hem guvenlik acısından hem de fiyat acısından daha mantıklı oluyor.

gidip oyun almakla ugrasmak yerine demissin bi de, internetten indiriyosun oyunu.
Mesaj tarihi:
ya iste 50+ olsa feda edersin 1 ayı bisey degil. 50'ye kasmak oyle 2 gün sürmez hayvan degilsen eger. mesela bi warrior icin level 50'den baslamak cok super bisey.
Mesaj tarihi:
eee?
ha cd almışsın ha account almışsın zaten ne farkeder? önemli olan cd key ve beraberinde login olacagın hesabın degil mi? elimden cıksın demiş eyvallah da 5 liraya bırakmayacak herelde.

neyse ya gereksiz uzattık, iyi satışlar ne diyim.
Mesaj tarihi:
Abi accyi satan yok zaten 30 level acc satılır mı cd leri satıyorum hani kitap mitap var meraklısı alır 30 dan başlar vs. hem elimden çıksın atmaya kıyamıyorum,atmazsam başlarım diye korkuyorum vs.
  • Yeni Oluştur...