Torque Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 1 ay oynadım sıkıldım 30 level druid var içinde üç beş bişi atın elimden çıksın yoksa tekrar başlıcam sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ah keske 2 gun once acsaydin topigi bi arkadasa ariyoduk bole bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 level 30 char icin neden hesap satın almak istenir ki? trollemek icin degil gercekten bi sebebi var mı merak ettigimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 toggie said: level 30 char icin neden hesap satın almak istenir ki? trollemek icin degil gercekten bi sebebi var mı merak ettigimden soruyorum. ucuza veriyordur hesabı belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Magnum said: toggie said: level 30 char icin neden hesap satın almak istenir ki? trollemek icin degil gercekten bi sebebi var mı merak ettigimden soruyorum. ucuza veriyordur hesabı belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hakkaten yani atıyorum wow+tbc simdi 60 liraysa adam bunu 30-40 bişeye satıcak sonra ama 1 ay beleş oynıyamıyıcak alan insan 25 lira ekstradan vericek hmm 40a satarsa 65e gelir zararda olur alan kişi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kendin account acınca 1 ay beleş oynuyosun. kendi emailin, kendi kullanıcı adın, kendi gizli sorun/cevabını giriyosun güvenliğin elinde oluyor. ne kafar ucuza verebilir 10-20TL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 zevk renk meselesi. insan istediğini satabilir. kalkıp bende wow acc var diye beleşe verecekte değil sonuçta. çokta talep görüyo böyle boş accler yada içinde 30 40 50+ karakterler olan accler. maksat gidip oyun almakla uğraşıp 100 lira vereceğime 50 lira veririm diye düşünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 50+ olsa belki. ama level 30 cok cok kısa surede oluyosun zaten. ustune bi de wotlk almak gerekecek ayrıca. zevk renk meselesi degil, ucuz ve hazır diye almak isteyebilir alan. ama sıfırdan almak hem guvenlik acısından hem de fiyat acısından daha mantıklı oluyor. gidip oyun almakla ugrasmak yerine demissin bi de, internetten indiriyosun oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ucuz diye alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tamam da diger türlü yeni acc alırsan 5 lira daha ucuza geliyo 1 ay beleşi oldugu için ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya iste 50+ olsa feda edersin 1 ayı bisey degil. 50'ye kasmak oyle 2 gün sürmez hayvan degilsen eger. mesela bi warrior icin level 50'den baslamak cok super bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 adam elimden çıksın demiş char satmıyo ki cdleri satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 iyi oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1 ay oynadım sıkıldım 30 level druid var içinde üç beş bişi atın elimden çıksın yoksa tekrar başlıcam sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 eee? ha cd almışsın ha account almışsın zaten ne farkeder? önemli olan cd key ve beraberinde login olacagın hesabın degil mi? elimden cıksın demiş eyvallah da 5 liraya bırakmayacak herelde. neyse ya gereksiz uzattık, iyi satışlar ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya verirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 5 lira diil de bi malbusa verir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Abi accyi satan yok zaten 30 level acc satılır mı cd leri satıyorum hani kitap mitap var meraklısı alır 30 dan başlar vs. hem elimden çıksın atmaya kıyamıyorum,atmazsam başlarım diye korkuyorum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 benim acc u alın ya öf :D yada elinde ipod touch 2. nesil fln olan varsa trade edelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben 20 ye satıyorum ulen .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar