Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mortis said: hahah süper bi topic olmuş bilen arkadaşına sorsana şu oyuna başlatana "benim classım ne?" die sen o altta bi bar var orda 1. 2. tuşlarda bazı özellikler var. onları kullanıp savaşcaksın öle, eline balta al git vur yaparsan kurda kuşa yem olursun aldatırlaaar. yaşatmazlar seniii. boş arazilerde at kestanesi toplarsın. sanatçı olma savaşçı ool. EZİLMEEE EZZZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno wasd ile mi oynuyosun yoksa yön tuşları ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hatta klavye ile işi yoktur direk mouse ile oynuyodur arada eq falan basıyodur belki aşırı pro buna emin oldukdan sonra konuşcam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Hatta laptop demişti bi ara. Bu durumda touchpadle bile oynuyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mageimi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 benim anlamadığım, sadece işine gelene cevap vermesi. troll karakteristiği yahu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 frostmane nerde? goldshire mi oyle bir yer var, inn i kesfettim, bi kere yüzdüm, balkabagı yeri var biyerde onun ,icine giremeden öldüm, bisuru mezarlık gürdüm ve daglar ve orman var iste bildigim. frostmane nerde? sol sag oklarıyla oynadım genelde. q ve e ye basınca bi yan yan kosuyo onu da farkettim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sevgilinden mi ayrıldın sana sevgiline küçük süprizler yap denmişti, baya sağlam süpriz yapmışın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ayrılmadım hala. ama belki ona sinir oldukca wow oynarsam daha az umursarım onunla ilgili her seyi ve hic kavga etmeyiz. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 çok denenmiş ve başarılı olmamış bi taktik. iyi olmaz. küçük süprizler yap sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 oyundan sıkılana kadar gayet geçerli bi taktik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sorunlarınızla yüzleşin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 küçük supriz wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ne gibi süprizler? o yapsin bana süpriz. her seyi ben yapıyorum bi de supriz dusunemiycem onun icin. wow oynayip keyfime bakicam bundan sonra! =))) zipla kos kurt öldür vs=) dün tower of azaron mu oyle bi yere gittim. eye of arazon sanırım, ona tıklladım, etrafa onun gozuyle baktım vs. cok komik bi oyun bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 en güzeli cüce mekanından yukarı çıkarken tünellerden geçiyosun ya. orda bi manzara var. oraya çekiyorum heroyu, izliyorum manzarayı, arkaya şarkı filan. wow orda bitti benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Fede yoksa o wow u bitiren adam sen miydin? Vay canina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bi de neyi sevdim biliyo musunuz? her an bi kosturma icinde olmamayı. istediginde rahat rahat istedigini yapabiliyosun. oyle futbol gibi bisey diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 resmen kanı kaynıyo kızın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 daha çok beyzbola benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 wowu sims gibi oynayanına da ilk kez rastlıyorum dfghsdjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 said: istediginde rahat rahat istedigini yapabiliyosun. oyle futbol gibi bisey diil 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o diil de 2 yıl sonra pvp anılarını yazarsa şu topikte, şaşırmam hiç. 2 tane öküz geliyordu karşıdan biri aniden ağaca diğeri ise kediye dönüştü. ilk başta bana saldıracaklarını anlamadım, sonra kedi beni tırmalayınca ağaca koştum uzaklaşıyodu benden... falan gibi. takipçinim, yaz hep dfssaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar