dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dün hayatımda ilk kez World Of Warcraft oynadım!!! belki kisisele acılması yanlıstır bunun ama wow bolumune de baktım ve orda cok ucuk seyler konusuluyo. hem bu benim icin bir ilk ve bi macera!=) southparkin wowla ilgili bir bolumunu yapmıslar ya, ordan gordum ve "yıllardır oynann su oyun nasıl birsey dedim=) cok guzel bisey aslında. o kadar cahilim ki oyunda-hatta genekl olarak bilgisayar oyunu kulturum sıfıra yakın aslında- ama guzel simdiye kadar yaklasık 100 kere kurtlar domuzlar ve o kırmızı maskelilier tarafından olduruldum bir kere boguldum vs ama kıyafet degistirmeyi ve konusmayı vs ogrendim=) cok degisik bir oyun dunyasıymıs=) eglenmeyi biliyorsunuz patilerrr!!!!=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 AVRUPA GOZYASLARINA BOGULDU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yapma bari bunu yapma allah rızası için ödediğin paranın 2 katını ödiyim oynama lütfen nolur :( trall'ın gözyaşlarını hissediyorum nolur yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ne actin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kesin be magedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno yapma etme sen sosyal bi insansın kişiselden ayrılma bazen garbage ama wow değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 maskeliler diyo, human heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bir kişi daha kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kurt,domuz,maskeli başka bi açıklama yok tahminimce paladin açtı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 insan oldum cunku digerleri cok cirkindi. kızıl saclı bi kız oldum ve bugun kıyafetlerini degistirmeyi ogrendim. pelerin taktım ve kırmızı bisey satın aldım. herkes ordan oraya kosuyo ve bi yer var orda da hep kavga ediyolar. su ana kadar 2 missionı basardım bile bu arada=))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 canımın içi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno said: insan oldum cunku digerleri cok cirkindi. kızıl saclı bi kız oldum ve bugun kıyafetlerini degistirmeyi ogrendim. pelerin taktım ve kırmızı bisey satın aldım. herkes ordan oraya kosuyo ve bi yer var orda da hep kavga ediyolar. su ana kadar 2 missionı basardım bile bu arada=))))) AY YERİM!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 first page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ilerde ventten birilerine asik olursun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 adamınbiri said: dunno yapma etme sen sosyal bi insansın kişiselden ayrılma bazen garbage ama wow değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 FUUUUUUUUUUUUUU SAYFA BAŞI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 malesef deneme sürüsü indirdim ve 8 gün sonra bitiyor ama belki bi arkadasıma fln verip laptopı gercegini yukletebilirim. ama durmadan oynarım diye de korktum=) saat kac oldu yeni bitirdim oynamayı baksanıza! nerdeyse 3 saat oynamısım. bi yer var orda insanlar dinleniyo. bisey bisey inn diye. =) sonra z ye basınca galiba silahını eline alıyosun ama hep olduruyo kurtlar beni=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 alçak kurtlar! hep öyle onlar dunno sen aldırma onlara bırak oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hangi classı seçtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bizim guilde gel. gold veririz. level kasmana yardımcı olur, oyunu öğretiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 masq çok kaşındı benden bukadar for the horde for forsaken i am forsaken eyw:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 class sormadı galibea bilmiyoerm ya da classımı. boyle beyaz tenli bi insan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahah noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 AHAHAHHAF sınıfsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o kırmızı maskeliler de cok fena saldırıyolar insana=/ onlar da insaa benziyo ama niye saldırıyolar anlamadım. simdi 3. gorevimi aldım. git, yüz, biseyler topla gibi bisey soyledi. yarın yapmaya calısıcam sanırım. bi de hep gece gibi bulundugum yer, neden oyle? gunes de dogacak mı? ve toplam mekanlar bu kadar mı? bi de nasıl sihir yapıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar