Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunno da wowda!

dunno

Öne çıkan mesajlar

dün hayatımda ilk kez World Of Warcraft oynadım!!!
belki kisisele acılması yanlıstır bunun ama wow bolumune de baktım ve orda cok ucuk seyler konusuluyo. hem bu benim icin bir ilk ve bi macera!=)

southparkin wowla ilgili bir bolumunu yapmıslar ya, ordan gordum ve "yıllardır oynann su oyun nasıl birsey dedim=) cok guzel bisey aslında.
o kadar cahilim ki oyunda-hatta genekl olarak bilgisayar oyunu kulturum sıfıra yakın aslında- ama guzel

simdiye kadar yaklasık 100 kere kurtlar domuzlar ve o kırmızı maskelilier tarafından olduruldum bir kere boguldum vs ama kıyafet degistirmeyi ve konusmayı vs ogrendim=)

cok degisik bir oyun dunyasıymıs=)
eglenmeyi biliyorsunuz patilerrr!!!!=)))
Sosyal ağlarda paylaş

insan oldum cunku digerleri cok cirkindi. kızıl saclı bi kız oldum ve bugun kıyafetlerini degistirmeyi ogrendim. pelerin taktım ve kırmızı bisey satın aldım. herkes ordan oraya kosuyo ve bi yer var orda da hep kavga ediyolar.
su ana kadar 2 missionı basardım bile bu arada=)))))
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

insan oldum cunku digerleri cok cirkindi. kızıl saclı bi kız oldum ve bugun kıyafetlerini degistirmeyi ogrendim. pelerin taktım ve kırmızı bisey satın aldım. herkes ordan oraya kosuyo ve bi yer var orda da hep kavga ediyolar.
su ana kadar 2 missionı basardım bile bu arada=)))))

AY YERİM!!!111
Sosyal ağlarda paylaş

malesef deneme sürüsü indirdim ve 8 gün sonra bitiyor ama belki bi arkadasıma fln verip laptopı gercegini yukletebilirim. ama durmadan oynarım diye de korktum=)

saat kac oldu yeni bitirdim oynamayı baksanıza! nerdeyse 3 saat oynamısım.

bi yer var orda insanlar dinleniyo. bisey bisey inn diye. =) sonra z ye basınca galiba silahını eline alıyosun
ama hep olduruyo kurtlar beni=/
Sosyal ağlarda paylaş

o kırmızı maskeliler de cok fena saldırıyolar insana=/ onlar da insaa benziyo ama niye saldırıyolar anlamadım.
simdi 3. gorevimi aldım. git, yüz, biseyler topla gibi bisey soyledi. yarın yapmaya calısıcam sanırım.
bi de hep gece gibi bulundugum yer, neden oyle? gunes de dogacak mı?
ve toplam mekanlar bu kadar mı?
bi de nasıl sihir yapıyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...