Reksa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya bu msnden hani facebook linki filan veriyolar ya. tıklayınca virüs giriyor. kardeşim bilmeden girmiş. nasıl temizliycem bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 evet az önce farkettim bana da attın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sen kimsin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 avast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya sistem geri yükleme filan yapsam olurmu? uğraşamıcam avast ile şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 malwarebytes anti-malware. bayağı iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu arada varlok hona gel +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 basit bi tarayııcyla öncelikle tarat bilgisayarı olmadı artık format! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 affinitone ! fondötenimin üstündede affinitone yazıyor aasdfghjk baska nickmi bulamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 nod32 + spybot + cclean ( sakın registry keylerle ve .dll'lerle oynama ama sadece cookie vs gibi şeyleri silme kısmını kullan :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya hep kardesler tıklar zaten. abaza lise genciyim demiyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu said: ya hep kardesler tıklar zaten. abaza lise genciyim demiyo da ahaha win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hakkaten kardeşim tıklamış açıklamasının sorunu çözmekteki yardımı nedir dfgdfg ne amaçla kondu oraya dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pc den kaldırıcan msn i hicbiyerde izi kalmıcak msn nin sonra yeniden yükliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Evet kardeşler pc düşmanı resmen. Nası bir virüs soktuysa ağlattı beni burda. mp3 playerına virüs sokmuş şarj ederken pc ye geçirmiş. 2 gün şehir dışına gittim geldim pc ölmüş. Yarın format atıp, usb girişilerine beton dökecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 niye olm usb autorun'ı kapattın mı usblerden virus girmiyor o kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 beyhan ithorozu niye virüs atıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar