escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 olm bu kız benim olacak. arkadaşlarını tanıyorum. cok yakında konuşacam. sarmaş dolaş foto cekilip koyacam buraya!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 arkadaşlarını tanıştırsana lan bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o diil de Kenan yakışıklı herif ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kız tavlama konusunda koyarım ortalıgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yavaş koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 senin bildiğin kızlardan değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 http://img245.imageshack.us/img245/6765/nve00006lr7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o kızın talipleri cok ya deathmatch ya da capture the flag yapman lazım herkesi elemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 paspatur said: o diil de Kenan yakışıklı herif ha sanki konuyu saptırmaya calıstın ama konu devam hala devam edıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 DERP DERP DERP DERP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 paspatur said: o diil de Kenan yakışıklı herif ha bugun filmde çok itici geldi bana çok kıllı yaa çok kara bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu kıza begum adı hiç yakışmamış. üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 paspatur said: o diil de Kenan yakışıklı herif ha eyvalla koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aslı olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 escape said: vivavale said: foto daki kenan imirzalioglu nun sevgilisi digil mi lan :s yoo. uydurma. aga hayallerini yıkmak istemem ama kenan varken zor sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Delucia said: http://img245.imageshack.us/img245/6765/nve00006lr7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Armarandir said: DERP DERP DERP DERP burak şentürk kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 enişteymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 escape said: Armarandir said: DERP DERP DERP DERP burak şentürk kim lan yeni rakibiniz *-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 http://img81.imageshack.us/img81/2382/burak2hh6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 QueenofSpades said: paspatur said: o diil de Kenan yakışıklı herif ha bugun filmde çok itici geldi bana çok kıllı yaa çok kara bi de.. Kenanı yakından gördüm Acaip bi adam. hayvani boyutlarda yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 en az 15 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 escape said: Armarandir said: DERP DERP DERP DERP burak şentürk kim lan ahahahahhahah abi indirelim mi!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 paspatur said: QueenofSpades said: paspatur said: o diil de Kenan yakışıklı herif ha bugun filmde çok itici geldi bana çok kıllı yaa çok kara bi de.. Kenanı yakından gördüm Acaip bi adam. hayvani boyutlarda yakışıklı ya karizmatik bence, yakışıklı değil.. herkesin yakışıklı kriteri baska abicim, herif bildigin kıllı, ben gögüs kılından nefret ederim. aha yakışıklı budur bence: http://img1.tvloop.com/img/showpics/07/33/l357a60470000_1_22446.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 QueenofSpades said: paspatur said: QueenofSpades said: paspatur said: o diil de Kenan yakışıklı herif ha bugun filmde çok itici geldi bana çok kıllı yaa çok kara bi de.. Kenanı yakından gördüm Acaip bi adam. hayvani boyutlarda yakışıklı ya karizmatik bence, yakışıklı değil.. herkesin yakışıklı kriteri baska abicim, herif bildigin kıllı, ben gögüs kılından nefret ederim. aha yakışıklı budur bence: http://img1.tvloop.com/img/showpics/07/33/l357a60470000_1_22446.jpg o kılıcı poposundan çıkarıyormuş ama, sette görmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar