Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 tavan haric her yerinde boya aranabilir aracin yani :) sirf cizikten boyatmis olsa okadar ucuz olmazdi zaten, degiseni var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Valeron said: prozzak said: Valeron said: bişi sorucam ya 2-3 yıl kullanıcam bi araç istiyorumda 30-33 arası bişi verip 2.el temiz bi araç almak istiyorum dizel mi alsam benzinli mi kararsızım,otomatik vites olucak.yani ayda 1000-1500 km yaparım max. benzinli ayda 300 lira yakıt param var ama nası olcak :d Aylık ayırdıgın bütçeyi bilmedigim için benzinli demiştim. ford fiesta tdci o zaman diyorum. 1000km gibi bir menzili var. En azından eskilerinde vardı... 300 tl 1.5 depoya filan tekabul eder. O da seni 1500km götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya bu araba işi 2-3 gündür iyice kafamı karıştırdı. hayır varsa başka tavsiyeniz ona da bakıcam 40k ya kadar.o bel olayını ben de gördüm , fakat terimin anlamını bilmediğim için pek üstüne düşünmedim.şimdi arkadaşlar daha önce de 1.16i kullandım bir süre , araç benim değildi iş için ara sıra kullanıyordum.ufak bir sorun için başka bir arkadaşımın yetkili olmayan servisine gittiğim de ustalar bu aracın bir çok parçasının değişmis oldugunu vs.vs. bi sürü dava cıkardılar. arkadaşım aracını değiştirdi sebebini sorduğumda sürekli problem çıkarmasını sebep gösterdi bana , a4 aldı sıfır 1.6 , yakıtından başka bir problemi olmadı.o yüzden daha önce kaza yapmış araca ben sıcak bakamıyorum.bel aşağısı muhabbetini ben arkadan kazalı diye yorumladım ama ne olduğu belli değil : ).zaten sadece örnek olarak vermiştim , kazalı araç almayı şu an için düşünmüyorum.ufak tefek kazaları geçtim de lokal boyaları filan.tam dert bu araba bakma olayı.otomatik olayını araştırıyorum , dsg 7 ileri vitesin pproblemli oldugu artık kesinleşti.çoğu insan şikayetçi , şikayetlerini geçtim servisin de yeterli yardımı sağlayamadığını söylüyorlar.6 ileri oto 1.6fsi lere bakiyim dedim.onlarda üretimden kalkmış , o da bi soru işareti.ama şunu söyliyim dışarı çıkıp sadece bi araca baktım 1.4tfsi manuel s line 30k km de 42.000 lira istiyor en son.sadece buna baktım o kadar.ben halen daha tevsiyelerini yorumlarınızı bekliyorum.çünkü yarın araba almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 s40 1.6 dizel, hatta 40k ya 2.0 otomatik dizelde alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Selam, O aracın servis ve parça durumu insanı kıllandırıyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Zegna said: s40 1.6 dizel, hatta 40k ya 2.0 otomatik dizelde alırsın. 40 bin liraya 2.0 dizel s40 yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Haftasonu bir arkadaşın A3 1.4 TSI DSG'si ile poloneze gittik. Yeni makyajlı versiyondan. Performansı yeterli görünüyor, vites geçişleri fln güzel. Teknolojisine hiç lafım yok ama malzeme kalitesini Renault Clio seviyelerine düşürdüklerini görmem hoş olmadı. Konsol, kapı plastikleri falan çok kalitesizdi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 makyajsız kasasına daha önce binmiş miydiniz ? veya kullanmış mıydınız? malzeme kalitesi bakımından karşılaştırmanız buna dayanarak mı? çünkü ben alırsam da makyajlı kasa fiyatını karşılayamayacağım. benim almayı planladığım bi önceki kasa ya 1.4tfsi düz yada 1.6FSı trip. olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Öncelikle malzeme kalitesinde makyaj öncesi ve sonrası bir fark söz konusu degil. Kuzenimde ilk a3 vardı, arkadaşımda 1.6fsi ilk makyajlı var, geçenlerde 1.4tsi en son makyajlıya bindim hepsinde kalite aynı hatta yenisinde konsollar biraz daha iyi. bu birinci diyecegim 2.si 1.6fsi larda triptonik söz konusu degil diye biliyorum. Bence hiç kasma 1.6fsi al temizinden ve az km sinden. 1.6fsi motor şuanda satılmıyor olabilir ama fsi teknolojisi audi nin belini dayadıgı bir sistem. Adam 1.6fsi ile 115 beygir elde ediyordu. Şimdi 1.4tfsi ile 125 beygir elde ediyor. Mantıksız zaten hem 1.4tfsi hemde 1.6fsi olması motor seçenekleri arasında oldu olacak 1.5 filan koysun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 q3 al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 dsg problemi var a3lerde, servislere sorarsan yok diyeceklerdir ama bayaa bir parca degistirip yine de sesi kesemeyenler taniyorum. kronik bir ariza, ama bence o kadar onemli degil o ses, cogu kisi de abartiyor onu. 1.4tsi alabiliyorsan onu al, yoksa fsi, 1.6ya bulasma bile derim o motor tam bir rezalet, hem agir kaliyor hem de deli gibi benzin tuketiyor. sanki illa a3 dersen bakman gereken arabalar ilk piyasaya giren 1.4tsi lar olcak. ya da bekle, a1 cikiyor yurtdisinda bu ay icinde, burda da siparis almaya baslarlar. baz modelini 0 alabilirsin gibi duruyor fiyat olarak su anki butcenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Selam, Kuru tip şanzıman işini pek beceremediler gibi. Ses sorununa vakıf kişilere birşey sormak isterim; ses sorunu neticesinde teknik bir arıza yaşanmış mı? Yani sormak istediğim bu problem sadece ses temelli mi yoksa o ses birbirini yiyen parçaların sesi mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 böyle böyle şeyler var ama sesle ne kadar alakalı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o videodaki problem kronik arıza degil o adamın sanzıman bildigimiz bozulmus =) bu kronik problem bozuk yollarda ses gelmesi, 2009-2010 modellerde ustune bir de stop etme olayı cıkmıstı zaten buraya yazmıstım. onu da serviste yazılımla hallediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya dizel al cidden dizel al yane ayda 400 lira butcense hem ufak motorda daha iyi performans alirsin hemde uzun yolda aglatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ayda 400lira ile 1.6 motorla yaklasik 700-800km arasi gidilir sehir icinde. fsi ile de 800e daha yakin olur sanki. 1.4tsi ile 400lira ile 1100-1200km gidilebilir. dizelle daha da fazla olur tabi, ama ayda kac km yol yapilacak bu arabayla onemli olan bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Arkadaşım 100 liralık benzinle 375 km yaptıgını söylüyordu 1.6fsi ile. 400 lira ile daha iyi bir menzil alınacagı aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ben makyajsıza da bindim ve kullandım fakat bu kadar dandik olduğunu incelemiş olmama rağmen farketmemiştim. TSI'lara güç yetmiyorsa 1.6 FSI Manuel bence de uygun bir kombinasyon olur. Audi'nin dizeli büyük hacimli olması sebebiyle pahalı malum. Vergi dezavantajı da var. Birde yanlış bilmiyorsam 1.9 TDI 105 HP ve 2.0 TDI 140 HP'lik iki versiyonu var. Almışken 2.0 TDI'a yönelmeli bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Selam, 2.0TDI için 170HP modeli yok mu? 1.6TDI modeli daha A3'e gelmedi sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 a3lerdeki 2.0tdi 140 beygir, yeter de artar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi param ona yetmez benim ya , 40.000 limit koydum ama bakıyorum simdi buna bile zor.sıfıra yönelmemi söyleyenler var ama sıfır alacağım araçtada büyük zarar ederim gibime geliyor satarken çünkü 13 - 14 ay sonra elimden çıkarıcam alacağım aracı.öyle de bi sıkıntısı var.35-55.000 arası parası olanlar için ikinci el piyasası bana tamamen bitik gibi geldi , ne aradığım özellik oluyor ne istediğin model.tam sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 paramecium said: Selam, 2.0TDI için 170HP modeli yok mu? 1.6TDI modeli daha A3'e gelmedi sanırım. Saygılar. q5 teki 170 beygir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 1 sene sonra elden çıkaracaksan hiç satın alma, kirala derim. uğraşmana değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 araba kiralama olayını bilmiyorum , ama kiralamam , başkasının arabasını kullanıyormuş hissi yaşatıyor bana hep bi tedirginlik halinde oluyorum. bi de ucuz bi secim olmasa gerek kiralama da baya maliyetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya öbür türlü de vergisinden tut bakımına kadar, hatta dsg problemi falan filan diyorsun ilerde problem yaratmasın yani, iyi düşün. 1 sene çok kısa değil ama çok uzun da değil, ona göre. ayrıca aşırı masraflı değil, sahibinden ilanlarına bakma sen =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar