Cairne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 beyler iphonemin ekranı kırıldı turkcellden aldım 3g ekranı garanti kapsamına giriyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 turkcell i arayıp sorsan daha mantıklı değil mi? 4440532 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ekran nerdeyse hicbi cihazda girmiyo garantiye. zaten kırıldı demişsin ki kendi kendine kırılmayacagına gore gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yok iphone şeysi kalkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 NEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 200 tl istediler hp ile dava suruyor of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 i phone.. hp :S ekran şeysii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Turkcelle değil GenPA ya sorman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tabi ekranı kırıyosun garantiye verip değiştirtiyorsun iphone'u çekiç lazım oldugunda kullanıyorum ben zaten raptiye falan çakıyorum arada bi sert vuruyorum nası olsa ekran kırıldıgında garantiden değiştiriyorum diye baya da kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o degil de bu konu niye ACIL onu cok merak ediyorum EYVAAAH IPHONE'U KIRDIM, SERVER'I GERI ALIN PLSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 acil cunku telefonum yok baska tadilatta caldı ustalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 MrLevie said: Turkcelle değil GenPA ya sorman gerekiyor. turkcell yolluyor genpaya ordan aldıgım için ancak gidip konustum 140 tl ama 120 ye yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 gg. garanti olmaz ona yiğen. verecen parasını. nasıl kırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi uyuordum boyle elim tepedeki baslık mı deniyor herneyse ona carptı o sallandı sallandı ekran ustu yere dustu elimi ovusturuken gordum sdfsd ya hp gibi kazıkcı diiller en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 benim kuzenim genpada iphone tamirde yönetici gibi bişey tam bilmiyorum :D bi iletişime geçerim isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 apple ve kazıkcı degil? 120 lira olması beni de dumur etti acıkcası. benim kac sene onceki nokia'yı bile 80'e yapıyolardı ekranını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Arkadaşın ki kırılmıştı ama ekran hiç açılmyıyodu çat diye 3 günde 0ını verdiler. benimkinin kenardaki düğmesi bozuldu 10 gün oldu hala cevap bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 5.gunde aldım rahatım konuya bile bakmadım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar