Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icewind Dale 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
20 ekre denedim herhalde torrentler cdler vs . millette calısan oyun bende inat etti çalışmıyo yüklerken devamlı hata yok cab dosyası bozuk diye ötüp durdu.

bi ekre koyala yapıştır bi ayak çektim ondada duvarların dışına cıkamadım göçmeye başladı, böyle oyun böyle installer olmaz olsun.
Mesaj tarihi:
erucalavera said:

oturdum iwd'leri kurdum gaza gelip, fazla kes biç ama atmosferi hakikaten çok güzel ya.
ilk oyunu oynuyorum şimdi sonlarına yaklaştım onu bitirdikten sonra heart of winter'a başlıycam, onu oynamamıştım hiç merak ediyorum nasıl.
trials of the luremaster diye de bedava bi expansioni var. onu da yukle how yuklemisken. how dan once oynuyordun yanlis hatirlamiyorsam.
Mesaj tarihi:
IWD2 yi Sorcerer olarak sololamak zevkli idi. Bir tek sonlara doğru o glabrezular filan can sıkıyordu, invisibility gördükleri için, onun harici improved invis bam güm çat...
Mesaj tarihi:
sorc, bard ve priest of mask çok kolay sololuyor IWD 2 yi. ama bi yerden sonra xp almıyorsun. dungeonlar desen bayık... sarmıyor pek.

IWD 1 ftr/clr/mage le çok güzel sololanıyor :3
Mesaj tarihi:
heart of winter baya kısaymış ya, luremaster olmasa neredeyse bi oturuşta bitermiş gibi. ama yine ortamlar şahaneydi, özellikle gloomfrost bölümleri çok hoşuma gitti.

niyetim bitiminde iwd 2'ye başlamaktı aslında ama yaratık kesmekten sıkıldım, bi süre ara vermek en iyisi gibi sdfs
Mesaj tarihi:
of rp yapayım diye bard bile koydum gruba . 17 charisma lar havada uçuyo. ama tamamen combat üstüne olduğunu unutmuşum. direk ezildim chapter 2 de.
Mesaj tarihi:
hakkaten çok kombat yaw

hatırlarım da orta sondaydım çıktığında. abilerimiz baldur's gate önerirlerdi icewind oynayacağınıza diablo oynayın derlerdi. hakkaten o koca koca haritalarda goblinler çıktıkça usanıyorum sololarken.

gerçi şimdiki bazı rp oyunlarının yanında epik kalıyor yine heh.
  • Yeni Oluştur...