Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 1 de char yaratma ne güzeldi 18/00 gelecek diye 1 saat uğraşmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 tesadüf ben de 3 gün önce kurdum. cleric ile sololuyodum. ama çok sıkıldım kesbiçten giresim gelmiyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 20 ekre denedim herhalde torrentler cdler vs . millette calısan oyun bende inat etti çalışmıyo yüklerken devamlı hata yok cab dosyası bozuk diye ötüp durdu. bi ekre koyala yapıştır bi ayak çektim ondada duvarların dışına cıkamadım göçmeye başladı, böyle oyun böyle installer olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 gog'dan alıver en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çalışcağını bilsem -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 gog forumlarına baktın mı, belki çözümü vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 erucalavera said: oturdum iwd'leri kurdum gaza gelip, fazla kes biç ama atmosferi hakikaten çok güzel ya. ilk oyunu oynuyorum şimdi sonlarına yaklaştım onu bitirdikten sonra heart of winter'a başlıycam, onu oynamamıştım hiç merak ediyorum nasıl.trials of the luremaster diye de bedava bi expansioni var. onu da yukle how yuklemisken. how dan once oynuyordun yanlis hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 tamam o zaman ona da bakıyorum mutlaka, gog versiyonu var zaten hepsi birlikte gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 IWD2 yi Sorcerer olarak sololamak zevkli idi. Bir tek sonlara doğru o glabrezular filan can sıkıyordu, invisibility gördükleri için, onun harici improved invis bam güm çat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 maskenin dinadamı olarak oyna da şenliği gör sen esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 canım çekti ya. yaşlanıyo muyum neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 vakti geldi mi http://www.youtube.com/watch?v=HW5r1QWMF9Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 resolution fix le baya iyi oldu. şöyle oldschool d&d 2nd lara hastayım ya. mage le 1 tane magic missile atıyosun bitiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sorcerer solo kasmıyor muydu yaw. sorc sololucaktım yemedi, önce monk sololamıştım o çok kasmıştı direk lathander cleric açtım ölümüne gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sorc, bard ve priest of mask çok kolay sololuyor IWD 2 yi. ama bi yerden sonra xp almıyorsun. dungeonlar desen bayık... sarmıyor pek. IWD 1 ftr/clr/mage le çok güzel sololanıyor :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 heart of winter baya kısaymış ya, luremaster olmasa neredeyse bi oturuşta bitermiş gibi. ama yine ortamlar şahaneydi, özellikle gloomfrost bölümleri çok hoşuma gitti. niyetim bitiminde iwd 2'ye başlamaktı aslında ama yaratık kesmekten sıkıldım, bi süre ara vermek en iyisi gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bir de 2 cok yavan kaliyor 1 den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 of rp yapayım diye bard bile koydum gruba . 17 charisma lar havada uçuyo. ama tamamen combat üstüne olduğunu unutmuşum. direk ezildim chapter 2 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hakkaten çok kombat yaw hatırlarım da orta sondaydım çıktığında. abilerimiz baldur's gate önerirlerdi icewind oynayacağınıza diablo oynayın derlerdi. hakkaten o koca koca haritalarda goblinler çıktıkça usanıyorum sololarken. gerçi şimdiki bazı rp oyunlarının yanında epik kalıyor yine heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Esh said: resolution fix le baya iyi oldu. şöyle oldschool d&d 2nd lara hastayım ya. mage le 1 tane magic missile atıyosun bitiyo sdf d&d 2nd değil ki iwd2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Iwd 1 oynuyorum ben, o oyle sanirim. Thaco lu backstabli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Bi de sistem bug i midir nedir fighter/thief le longsword+shield la backstab atiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 baldur 1i görücektin sen 2h ile backstab stealth olup fullplate giymek foga stinking cloud+web kombosu döşeyip konusmaya girmek ahah ne oyundu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar