Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 TPB'de seveni o kadar fazla ki deli gibi iniyor hem de. Özlemişim be, nerden geldiyse aklıma mutlu oldum şimdi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 http://image.com.com/gamespot/images/screenshots/9/198289/pharaoh_790screen001.jpg http://news.softpedia.com/images/reviews/large/pharaoh_005-large.jpg http://i.neoseeker.com/p/Games/PC/Strategy/RTS/Pharaoh_profilelarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Üstüne Emperor: Rise of the Middle Kingdom oyna bir de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 selamlar, zeus. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 off gördüm canım çekti. ama external harddiskin adaptörü bozuk off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 canım çekti benim de. :) warezzzzzzzzz gel bakim babana. :) akşama bişilerde aliimda keyif çatim bari. :) mcx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 200 küsür mb tam gaz inebiliyor, pm den gelin agalitörler. vistada da bebbek gibi çalıştı o ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 emperor ve zeus gene güzeldi ama pharaoh çok farklıydı. Müziklerini bile özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Pharaoh windowed oynanmıyor sadece, canavar yoksa. Ayrıca Pharaoh denen yerde Zeus diyen adamı Seth çarpar, aklınızı başınıza devşirin arkadaşım. Pharaoh yanında Zeus solitaire bile değil. Zeus'ta 10 dakikada kusursuz şehir kuruyorsun bitiyor, fazla beleş oyun. edit: zeus kötü demiyorum burda tabii ki, çok basit kaçıyor sadece. Ha bende dördü de kurulu orası ayrı hehe. Bu geceyi Pharaoh'a ayıracağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 biraz daha takılıp arkadaşla konuşacaktım msnde, bi baktım son saate baktığımın üzerinden 4.5 saat geçmiş. ben saati 1 falan sanıyodum 5:05 olmuş. işte pharaoh budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sen herkesi bu yüzden çektin o yüzden kimse yok burda. kıl oldum 2 saattir tık yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar