Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Abi Azmo dünyanın en kötü oyuncusu, vermeyin benim takımıma bir daha lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Emre ise iki kill aldi diye gotunu feci kaldirmis durumda. Mumkunse patide bidaha oynamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 mh diye ağlaması varki sormayın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Abi Emir, oyuna başladığın günden beri aynı noktada saymaya o kadar alışmışsın ki, senden başkaları kendini geliştirince hazmedemiyosun, geyiğe vuruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ayh kavga yoracak simdi emre, oyunda kapisiriz aksam daha inandirici olru sfdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 beyhan, sen de yirtik dondan firlar gibi firsat bulunca kafani cikarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ne oynuyonuz bence oynucam ya :( bilmiyom hiç dota, öretin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 practice mode nasıl acılıyor? oyun kurup modu practice yapıyomusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 create game select server practice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çok karışık lan bu hon miranayı aldım, karşıda bi hero vardı adam instant kill çekiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bi an beni Hona çağrıyorsunuz sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 var mı 1v1 ultranoob bi oyun cevirelim ilk oyunum olucak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ilk oyunumu az önce oynadım 5v5 sanırım aldıgım hero nerubdu kazık falan cıkartıyodu yerden.item alana kadar canım cıktı zaten. minik minik bi de level atladıkca skillleri vermek icin ne yapıcagımı bulamadım :/ ama ii farming yaptım noob game di. single player modu olsa cok ii olurdu.. eyv @aquila bi bakayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 practice mode var var create gamede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Kesinlikle hon da noob oyunlara aldanmamalı insan . Sırf psr kasmak yada k/d kasmak için öyle açan adamlar var . En temizi ultra mega noobz tarzı oyunlara değil de , Filtrelerden noobs only yi seçip sonra çıkan listeden 5v5 ap gibi sade isimli oyunlara girmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 eski slardar o vivavale said: ilk oyunumu az önce oynadım 5v5 sanırım aldıgım hero nerubdu kazık falan cıkartıyodu yerden.item alana kadar canım cıktı zaten. minik minik bi de level atladıkca skillleri vermek icin ne yapıcagımı bulamadım :/ ama ii farming yaptım noob game di. single player modu olsa cok ii olurdu.. eyv @aquila bi bakayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hon da kendimi gelistirmeye basladim eski pro dotaci gunlerime donuyorum. =) cidden dota ya 2 yil ara verip sonra hon diye bir oyunun ciktigini duyup girince tekrar alismak epey zor oluyor. oyunu iyi oynamaya baslayinca beceremeyenlerin halini anlamiyorsunuz. oyunda digerlerinin mesajlari blocklama gibi bir fonksiyon var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 /ignore add ile yaparsin dyna. Beni de eklesene bap, Azmodaii olarak, hatta eger istiyorsan seni PRO guildimiz olan OYUNCU klanimiza alalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 oho g3nk lideri geri döndü :P . Sinanıda beklerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Gecen kronuz ile harikalar yarattim bizim takim dokuluyor idi karsi takimi 2 kere cok agresif ve bir o kadar hirsli oyunum ile 2 kere triple mega kill cekerek katledince boyunlarini egdiler. benim nick ayni HON da, azmo eklediydim seni bak bir istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya honda orenmek icin en iyi yol 5v5 retard game diye oyun acmak eaueauh oteki turlu imkansiz cunku ultranoobda bile 5vs1 gange gelip olsen biri dont feed retard diyo eauhhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 scout ile oynuyordum adamın biri kaçtı canı az kaldı aramızda da 1 ekran mesafe var, takımdan biri laf atmaya basladı ultini atsana ne bekliyosun diye, dedim ulti balistik değil öyle abd den afganistana gönderemiyorum! sonra denedim meğer HON da scout ultisi uzun mesafelere gönderiliyormuş hem de ok atıyor heh =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 foga girince atamiyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar