Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya bi de bu sene zor, puanlar düşer diyolardı; baksana yüzdelik dilim artmış bile :)[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya herhalde şu çemberli geometri sorusu iptal edilmiş. dogru da yapmıstım aslında da belliydi iptal olacağı neyse oyleyse şu tirityumlu doteryumlu kimya sorusunun da iptal olması lazım. ne oldugunu ezbere bilmek zorundamıyım ben tirityumun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben hiç çalışmadan öyle askerlikten yırtmak için girdim, 292 almışım sözel. Ağrı mağrı neresi olsa farketmez, biryere girilirmi bu puanla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ulan foxx ne adamsın ya lol.. bizimki Sözelden 322 almış =P hadi ben yattım hehaeh[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 lol olm öyle deme askerler bekliyo kapıda, walla neresi olsa farketmez kayıt olup gitmicem nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 nerden anladın iptal olduğunu?[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 sıte afalladı acmıyor sayfayı valla kırk saatte acılıyor[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Phlox, 21 Temmuz 2004 10:26 tarihinde demiş ki: ya herhalde şu çemberli geometri sorusu iptal edilmiş. dogru da yapmıstım aslında da belliydi iptal olacağı neyse oyleyse şu tirityumlu doteryumlu kimya sorusunun da iptal olması lazım. ne oldugunu ezbere bilmek zorundamıyım ben tirityumun ya aynen trityum nedir ya[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bana da söylerseniz tc no ben de bakabilirim isteyen varsa gerçi ben de giremiyorum şu anda ehe [Bu mesaj Raid3r tarafından 21 Temmuz 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ben master a girdim =p 2007 ye kadar tecilli =P sonra 1 senede onlar verir mezun olunca, ozamana kadar bişi çıksa bare.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 4 yıllık universite bitirdiysen ikinci 4 yıllıkta askerligi ertelemiyorlardı galiba.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 spiderman 2 çıkmamıştı di mi öss den önce? Tüh ya bak orda geçiodu =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tekrar ediem: elimde acik sayfa var, bir kisiye daha bakabilirim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ta tüm heyecanım geçti offf ya[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 edi'de olandan bir adette bende var. isteyene bakarım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 azmodai nerden bakıyorsun puanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 sorgulama yapinca cvp gelmiyo bana bekliyo öle saatlerce =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tamam ogreniyim sorucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben de Penthesilea nın numarasına bakıyorum. sayfa bir türlü acılmıyor ama. :([signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. [Bu mesaj bahadir tarafından 21 Temmuz 2004 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 uzun süre bekliyosa hiç beklemeyin back yapıp tekrar giriş yapın[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yok almanyadaki uniden cevap gelene kadar idareten biryere girmem gerek. Parami vercem bi de ya, girerim sivas,ağrı,hakkari yok mu öyle düşük puanlı , ekmekçilik bile olur, random bir bölüm olsun yeterki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sailor, 21 Temmuz 2004 10:28 tarihinde demiş ki: nerden anladın iptal olduğunu? bir arkadaş televizyonda gormus o soyledi. dediğim gibi o iptal oluyosa kimya sorusu hayli hayli iptal olur eksik bilgi verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: bahadir, 21 Temmuz 2004 10:32 tarihinde demiş ki: ben de Penthesilea nın numarasına bakıyorum. sayfa bir türlü acılmıyor ama. :( ben ayni arkadasa baktim, sonucunu yolladim bile + daha fazla numaraya bakamicam simdilik, sayfa cok yavas calisiyor :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben bakabilirim hala[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Yahu bu yüzdelik dilim olayını anlamadım ben şimdi diyelimki 330 puanlı bi bölüm ek puanlı yüzdelik dilimi 20 (hacettepe kimya öğrt) benim yüzdelik dilim 10 ama puan 293 eho nası oluyo bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar