Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 mokoko said: Aket-Atum said: istenen işlem için yükseltme gerekiyor ne demek ya? commandi admin olarak nasıl açıyoruz? sağ tık-yönetici olarak çalıştır. canısı onu bizde biliyoru zda commandin neresine sağ tıklayacağımı söylermisin?
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende ne dns ne bişi var yeni formatlanmış makina youtube.com yazdım girdi, giriyor ?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yahu ben anlamıorm anneminkine arkadaşa bnm kız arkadaşıma falan go.navige.com olayını yaptım misler gibi takılıyorlar. alla alla. dns i napıosnuz ki :S
Tron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Benimkide girmiyordu! sırf üşengeçliğimden dolayı ne host ne başka bir şeyi değiştirdim. Fakat bugün youtubeye giriyor. Nasıl oldu anlamadım. Ayrıca makata teşekkürler.
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Cuce said: www.makat.org yeni sürümü gelene kadar işlevsiz.
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende de dün girmiyodu, kendiliğinden düzelmiş bugün.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yine an error occured demeye başladı ya.
Öne çıkan mesajlar