Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 mokoko said: Aket-Atum said: istenen işlem için yükseltme gerekiyor ne demek ya? commandi admin olarak nasıl açıyoruz? sağ tık-yönetici olarak çalıştır. canısı onu bizde biliyoru zda commandin neresine sağ tıklayacağımı söylermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende ne dns ne bişi var yeni formatlanmış makina youtube.com yazdım girdi, giriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yahu ben anlamıorm anneminkine arkadaşa bnm kız arkadaşıma falan go.navige.com olayını yaptım misler gibi takılıyorlar. alla alla. dns i napıosnuz ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Benimkide girmiyordu! sırf üşengeçliğimden dolayı ne host ne başka bir şeyi değiştirdim. Fakat bugün youtubeye giriyor. Nasıl oldu anlamadım. Ayrıca makata teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Cuce said: www.makat.org yeni sürümü gelene kadar işlevsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende de dün girmiyodu, kendiliğinden düzelmiş bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yine an error occured demeye başladı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar