lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 şimdi üniversitenin otomasyon programı var, açıldığı gün herkes yüklendiği için kitleniyo iki gün boyunca ama geri geldiğinde ders mers kalmamış oluyo ne hikmetse birileri alıyo tüm güzel dersleri, şimdi internet hızını meslea fiberoptik e falan çıkarsan yada ne bilym 4 kat hızlandırsan falan tam kayıt günü otomasyon da şansım yükselir mi? yoksa direk server la falan mı alakalı, öyleyse niye bazıları bi şekilde dierlerinin öne geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 daha ziyade diğerlerinden önce girmenle alakası var. yani server şişmeden girip alacağını alırsan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ne tür bir otomasyondan bashediyorsun,klasik Mall yada Hotel tipi merkezlerin mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 İTÜ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bi kac laptop la ayni anda denersen sansini artirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Okuldan bağlanman da şansını arttırır sanırım, batıl inanç mı yoksa okul içinden girene özel yer mi açıolar bilmiyorum ama hep işe yarıo ders kayıt günlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 valla benim arkadaşta quik net midir nedir o var, ve arkadaş ben daha sisteme giremeden 3 kişi için farklı farklı sisteme girdi geçen dönem :D saygı duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben hep en hızlı işini halledip sistemden çıkan oluyorum dgdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu senin üniversite campus online mi kullanio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben şahsen zannetmiyorum fark olacağını. çünkü böyle durumlarda kitlenme bizim hızımızdan değil, üniversitenin makinelerine olan aşırı yüklenmeden oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 erken kalkacaksın ve okulun icinden baglanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 İtü isen farketmiyo sanıyorum. 5 arkadaşım ders seçim sabahı adeksten rahatlıkla aldılar derslerini. Yarım saatte bir restart atıyolar sisteme felan dediler. Onlarda restart saatlerinde F5 yaparak sisteme girip ders seçiyolar. Onların söyledikleri bu. İnternet hızını arttırarak sanmıyorumki bu şişmenin önüne geçebilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 mimar sinan arkadaşlar gerçi itü de aynıymış erken girmekle alakası yok açılmadan bi saat önce giriyorm saniye saniye konrol ediyorum yok, kitlenince kalıyo, okuldan girmekle de ilgisi yokmuş okuldan deneyen arkadaşlar da oldu aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 okul içinden denersen şansın artar. aynı networkte olan makinalar daha rahat girebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 odtüde dışardan giriyosan öğlen açılıyodu kayıtlar. ama sabah okul içinden kayıt yapabiliyodun. öyle bi sistemleri var insanı okula girmeye zorluyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kozalak said: odtüde dışardan giriyosan öğlen açılıyodu kayıtlar. ama sabah okul içinden kayıt yapabiliyodun. öyle bi sistemleri var insanı okula girmeye zorluyolar :D ya keşke öle olsa okul 200 metre zati ^^ ama yok yani arkadaşlar denedi hiçbiri yapamadı kayıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar