Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nikon Teknik Servis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın Sirkeci tarafına gidiyorum birkaç iş içinde aradan çıksın istiyorum. Nikon'un ana teknik servisi Sirkeci'deymiş sanırım ve elden götürüp birkaç sorunu yaptırmak istiyorum.

F ayarı hatası, bulanık vizör ve CCD temizliği yaptıracağım da iki sorum olacak.

1- Bu basit işlemler için merkeze versem orada beklesem yapıp verirler mi hemen ya da 1-2 saat içinde falan;

2- birde nasıl giderim buraya :D
Mesaj tarihi:
sabah ariim desen getirin bakalım derler muhtelemen konuşmanda yarar ver haklısın. ben konuşmamıştım pişman olduydum. ertesi günde almadım hatta 3 gün yattı makine orda yoğundum :D fsd
Mesaj tarihi:
Beylikdüzünden geliyorsan, tramwayla gel. Cevizlibağ'da otobüsten vs. inip binersin. Sirkeci istasyonunda inip, hemen istasyonun yanındaki (Bking Mc falan var) yolu takip edip cağaloğluna çıkar gibi yaparsın. Altın Han var orayı geçince ilk sokaktan dönersen Büyük Postane'nin sokağına girmiş olursun; her yer fotoğrafçı orda zaten. Sorsan gösterirler.

İşleri yoksa ellerinde tabii hemen yapıp verirler ama makineden makineye değişmekle söküp takması zahmetli olabiliyor (handycamler böyle en azından, gerçi onların mekanikleri de var)

Akşam üstü gidip adamlara ısrar edersen boşuna olabilir de öğleden önce gidersen, öğleden sonraya yetiştirebilirler belki.

Bir de eğer yol gerçekten uzun geliyorsa kargolarlar, kargo parası sana ait olacak şekilde. Tabii ücreti peşin isterler öyle bir durumda. Sonuçta sirkeci ve civarından başka pek bir şansın yok istediklerini yaptırmak için güvenilir.
Mesaj tarihi:
kargoya vermek istemiyorum aleti o yüzden elimle götürmek istiyorum. Birde arabayla gidecez hehe 1 gibi orada oluruz sanırım da yol tarifi için teşekkür ederim, buluruz bu şekilde artık hehe
  • Yeni Oluştur...