xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Parametre GPRS-wap House page/Homepage wap.ncc-volga.ru The transfer/Bearer channel GPRS Input/GPRS point access point, APN wap IP the sluice/IP address address 010.000.003.020 böyle bir ip adresi nokia n97de nereye yazılabilir ya ? yerel hcc diye hat kullanıyorum ve sitede böyle bişi yazıor beceremedim bu ip adresini yazmayı falan. manuel yapılıyormuş access settings o yüzden. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 n79'da şöyle bir yerden yapılıyor; menü => tools => settings => connection => destinations => internet => (bağlantı noktasını seç) => options => advanced options. son adımlardan emin değilim de bağlantıyı seçtikten sonra advanced options'a giriyorsun bir yerden, oradan da ayarları yapabiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 böyle bir ip yi oraya geçirirken siliyor yani manuel olarak girdiğimde sonuna geldim mi 0.0.0.0 yapıor yine anlamsız şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yapmaması lazım, bende yapmıyor en azından ip ayarlarını girip kullanabiliyorum. (aynı yere mi giriyoruz bilmiyorum) firmware update edene istersen? veya otomatik değiştirme (0.0.0.0'a) olayına çözüm internette bulabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 denedim aynı yerle ilgili konuşuyoruz evet. rusyada henüz firmware uptade gelmemiş. lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar