varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oha bilimsel açıklamalar havada uçuşuyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dur ben en sağlam biimselimi çıkarıp masaya koymadım
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bilim http://www.rap-francais.com/imgs/mp3/Selim%20S%20-%20Album%20Ete%202008%20Pochette%20CD.jpg
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 QueenofSpades said: adam sallama içiyorum dememiş ki fincanda içiyordum demiş. sallıyosun
Messor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Herhangi bir bardağın yüzeyinde sıvı seviyesi hep düz değildir. Kenar boyunca sıvı seviyesi, ortadaki sıvı moleküllerine nazaran, dengeleyici kuvvetleri bulamadığı için yukarıda asılı kalır. Capillary forces diye aratırsanız bulursunuz. sıvı seviyesinin en alt olduğu yerse menisküs olarak adlandırılır. Köpüğün yoğunluğu sıvıdan az olduğu için sıvının üstüne çıkmaya çalışır. Kenar kısımlarında yüksekliği en fazla olduğu için, menisküs kısmından oraya doğru bi hareket söz konusu.
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Jahrein said: Erime noktası düşer saf suya göre. doğru cevap. Ama ortada su yok ki. Buzla tuz nasıl karışıyor? Tuzun buzda çözülmesini ne sağlıyor? Bunu da açıklayabilirsen (doğru bir şekilde) benden sana koca bir pekiyi.ya bildim kadarıyla tuz ile buz reaksiyona girer asit oluşturur ve asit buzun erimesini sağlar, sonra suyun da erime sıcaklığını tuz düşürdüğü için düşük sıcaklarda bile yolun don tutmaması sağlanır. he dersen ki suyun erime sıcaklığı nasıl düşürülüyor tuz ekleyince, ne oluyorda karışımların erime noktası saf maddelere göre daha düşük, onu da bilmem.
capul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Çayına tükürmüşler senin yoksa köpükler sabit dururdu...
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Absolut said: Yüzey gerilimi gibi bir açıklaması vardı aynı su damlasının daire şeklini korumaya çalışması gibi yağlı bir yüzeyde ama tam açıklamasını bilmiyorum. oha ardeth bilemedi. The end is nigh.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Gaap said: Absolut said: Yüzey gerilimi gibi bir açıklaması vardı aynı su damlasının daire şeklini korumaya çalışması gibi yağlı bir yüzeyde ama tam açıklamasını bilmiyorum. oha ardeth bilemedi. The end is nigh. he bütün japonlar da aynı
xieon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Gaap said: Absolut said: Yüzey gerilimi gibi bir açıklaması vardı aynı su damlasının daire şeklini korumaya çalışması gibi yağlı bir yüzeyde ama tam açıklamasını bilmiyorum. oha ardeth bilemedi. The end is nigh. Bu mesajda bir gariplik var ama..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 beyazlatılmış şeker kimyasal işlemlerden geçtiği için çaya atıldığında o garip köpüklerden ortaya çıkıyor. kahverengi şeker kullanırsanız sorun kalmaz.
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 insanın hayatında daha önemli sorunları olmalı diye düşünüyorum
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu sorulara cevap verebilmek gerekiyor ama
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 her zamanki gibi açtığım başlıklarda "çünkü eşeğin" scriptini kullananlara teşekkürü borç bilir, cevap veren diğer insanların da gözlerinden öperim.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 önce ortada su yok diyosun, sora su var diyosun, sorun yanıltıyo
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Jahrein said: balon said: Jahrein said: Erime noktası düşer saf suya göre. doğru cevap. Ama ortada su yok ki. Buzla tuz nasıl karışıyor? Tuzun buzda çözülmesini ne sağlıyor? Bunu da açıklayabilirsen (doğru bir şekilde) benden sana koca bir pekiyi.ya bildim kadarıyla tuz ile buz reaksiyona girer asit oluşturur ve asit buzun erimesini sağlar, sonra suyun da erime sıcaklığını tuz düşürdüğü için düşük sıcaklarda bile yolun don tutmaması sağlanır. he dersen ki suyun erime sıcaklığı nasıl düşürülüyor tuz ekleyince, ne oluyorda karışımların erime noktası saf maddelere göre daha düşük, onu da bilmem. YANNIJ Buz hiç bir zaman saf buz olarak bulunmaz doğada. Her zaman su ile dengededir. Yani buzun kaygan olması falan da bu yüzden aslında. Üzerinde ince bir su tabakası vardır. Tuz aslında buza karışmaz. Tuz suya karışır :) doğruydu lan:D edit: Ayrıca ne bu kim 500 milyar testine tabi tutuyorsun beni çelişkilerinle sdf
Öne çıkan mesajlar