soulberry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bu sabah kahvaltıda bi şey farkettim. fincanda çay içiyodum. şekerden dolayı oluşan köpükler fincanın kenarlarında birikmişti. bu köpüklerden birazını çay kaşığıyla itip ortaya bıraktım. tekrar kenara doğru hareket ettiler çekiliyomuş gibi. bikaç kere denedim, sonuç aynıydı. bunun bi açıklaması vardır, belki çok da basittir. ama meraktan sordum.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 fincanın dibi içeri doğru bombeli olduğu için bombeli bili bili bom
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sıvı moleküllerinin yer değiştirebilmesi?
xieon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Şaka bir yana karıştırırken hani bir döngüsel hareket oluyor ya ondan dolayı olabilir belki o hareket devam ediyordur.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 fincanda çay içilmez ince bellide içiceksin
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi ben onu bilmiyorumda böle bişeyi merak eden nadir insanlardan olmalısın =)
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sıvılar akıcı olduğu için ortada toplanmaya calismak yerine kenarlara dogru akmak ister o yuzden de kopukleri beraberinde tasir. o diil de cidden neden bunu merak eder insan :)
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Yüzey gerilimi gibi bir açıklaması vardı aynı su damlasının daire şeklini korumaya çalışması gibi yağlı bir yüzeyde ama tam açıklamasını bilmiyorum.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 adam sallama içiyorum dememiş ki fincanda içiyordum demiş.
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tamam da ilk postta sallama olmadığına dair bişey yok. o da sallama olabilir diye sallama içmeyin demiş.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Masakari said: Bence senin çayına birşey katmışlar Annem dedi kiii "tanımadıgın amcalar çay ısmarlıyım derse içme" dedi, ben de onun sözünü dinliyorum. :D
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 AAaaaardeeethhhh. seni çağrıyorlar.. gerçi fizban falan da gelse anlatır kralını..
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben meme dememiştim, senin alarm bozulmus galiba =)
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Kar yağınca neden tuz atıyoz. Tuz atınca buz/kar niye erir ?
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 komik olmaya çalıştı o . ondan o meme sayılmaz
Öne çıkan mesajlar