eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hayırlı olsun umarım iyi sezonlar geçiririz[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 umarım beşiktaşlıdır...[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Nie anca federasyon torpili oluncamı şampiyon olabiliyosunuz? Galatasaray eski kongre üyesi kendileri hatırlatiyim. Fakat bu tür küçültücü şeylere tenezzül edeceğini sanmam birçok klüp aday gösterdi. Yani aday çıktıda desteklediler değil bizzat kendileri aday gösterdi. Ayrıca bugün ropörtajlar vardı büyük ihtimalle yabancı hakkında artırıma gidecekler. Net birşey söylemediler ama ben böyle bir kanıya vardım. Yabancıların ligimize katkısı tartışılmaz fln dedi bıçakçının kadrosundan birisi. Bıçakçı da klüplerle görüşüp karara varıcaz dedi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dürüst olsun da hangi takımın kongre üyesi olursa olsun :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bırakmış zaten artık değilmiş kongre üyesi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 valla mehmet ali yılmaz mıdır nedir.. Tam mafya ya.. Olsa biterdi lig benim için. Ts parlardı birden şampiyonluğa falan oynardı. Neyse ya diğer elemanı tanımıyorum ilk defa gördüm bugün konuşmasını yaparken ama bakalım.. Hayırlısı[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 inşaalah hayırlısı olur.Başarılar dilerim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 m. ali yılmaz'ın olmaması bile yeter.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 adamın başkanlığı garantiliydi, başka bi sonuç beklenmiodu. tanımıorum bile umarım şaibesiz, gerektiğinde hakkımızı arayan bi başkan olur..[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Asıl komedi MHK de Geçen sene Bülent Yavuzdu bu sene adını unuttum şimdi biri geldi. bu kişi geçen seneki hakem hatamalarını yapan kişi Yani tüm hataların sorumlusu olan ilk kişi şimdi MHK başkanı bu sene bakalım ne rezillikler görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ahmet çakar mhk başkanını duyunca tam bi skandal dedi =) Aynı şekilde kadrosununda 6/10'una skandal yorumu yaptı.. Ama sanırım bu seçimin iptali için başvuru olmuş sanki öyle bişey duydum dün mhk başkanı için. Bu arada Haluk Ulusoy son anda M.A.Yılmaz'ın listeye 4 adamını sokmuş bu yüzden onu desteklemiş fakat M.A.Y seçilmeyince H.U da M.A.Y da dumur olmş hehe =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ali aydın mı?[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ya hayır geçen sene hakem atama komitesi başkanı olan adam şimdi mhk başkanı[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar