barnacle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 böyle kendini adayabilen insanları hep kıskanmışımdır ya. ben hiç yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://www.wwwdotcom.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 anaa wow bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 HERKESİ DÖVDÜ http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2008/12/n521419777_622098_6931.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hadi bee.. ben bitircektim valla çok az kalmıştı, finish him yapıcaktım servera :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 calimero said: aramil said: said: Büyük ihtimalle hiç sosyal hayatı olmayan oyuncu hahahah harbi ben de buna hastayım ha. bir adam guinnes rekorlar kitabına girmek için 5 yılını inzivada geçirince kimse ona "no lifer zaaaaaaaaaaaaaaaa!!!" demiyor. yahut ne bileyim hayatı sıfırlamak gereken bazı sporlar var, cidden no lifer olmak zorundasın belli noktalara gelebilmen için (ya da öyle kasanlar var diyelim), bu adamlar galip geldiklerinde ya da madalya aldıklarında vs kimse "hacı, senin muhtemelen hiç sosyal hayatın yoktur de mi la?" demiyor. "internet aleminde takılmak = sosyal hayatı olmamak" azalarak bitsin pls... çünkü dediğin şeyler muhtemelen insana birşeyler katar . şunu yapsa gene kimse no lifer demez; bütün gününü pc başında geçirir ama internet ve bilişim dünyasına birşeyler katabilir ne biliyim yeni bir programcılık dili geliştirebilir birşeyler yapar yararlı olur kendine ve insanlığa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 arkadaş adam wowu bitirmiş daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 WOW modern sporlar arasında yerini almıştır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 olimpiyat oyunlarına dahil edilmeli derhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 doping yapmış gözetim altına alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 @Delucia rekor kırmak insana insanlığa ne katıyor allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Wow da geçirdiğiniz her saat için blizz kanser araştırmalarına 0.1 cent bağış yapıyor arkadaşlar. Boşuna gitmiyor o saatler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oh lan içim rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 CthuLhu said: @Delucia rekor kırmak insana insanlığa ne katıyor allasen? yok ben calimeronun internet başında zaman geçirmek asosyallik olarak söyleniyo demesine karşılık dedim o insanlığa katma işini . bütün gün pc başında oturup yeni şeyler yaratan tayfadan bahsettim . rekor kırmak fln kişisel şeyler insanlığa bişey katıyor demedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 iyi de abi ben bunlardan dem vurmadım ki, senin dediğin yerine gidip bir laboratuvar içinde yıllar geçirip vs de insanlığa katkıda bulunabilir. ben onlara bir şey dedim mi, hayır demedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi internet başında oturmak sırf wow oynamak değildir bunu demek istedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hereksi dövdü uahdau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bakir/Bakire ölmek bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Çılgın oyuncunun WOW'da kullandığı karakter bu ırktan :( Ahahhaha bi de bu SDN Okuru - 02 Aralık 2009 19:41 zaman ve para tuzakları bunlar, bu oyunu oynamak için her ay aidatta ödüyorsunuz... (G3.TR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bkz: aidata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Evet apt. aidatı gibi kış aylarında daha çok ödüyoruz hatta, neden mi bilmem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aidati da açıodur blizzard.Server bakımları 2 euro.Elektrik 1.5 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar