Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Gastronotlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hepimiz gastronotuz okul bitince nasa bizi uzaya göndercek marsda mangal yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 adamınbiri said: duel atmıyalım miss geçer durursun :D nah. lightning boltu kafana yersin dostum hic ummadigin anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 resist olur o da nil kasma tamam sakinleş hadi :D ayrıca yemek konusunda ne yapıcaz oturcaz bi yerde yemek yiyip kalkıcaz mı ? paticik öyle şeylere gelemez ama bigün büyük bi buluşma öncesinde güzel bi restorant'a gidebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sen herkesi evine toplayacaksın, yemekleri filan yapacaksın. biz yiycez sonra kalkıp eğlenmeye gitcez. sen bulaşıkları filan yıkayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aaa çok güzel fikir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ha bi de arada beğenmessek sen duymazken bok atcaz. o da bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 benim yaptığım yemeği beğenmiyecek biri olmadığı için gönlüm rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Senin yemeklerin çalıntı tarifler çalıntı hepsi çalıntı. Benim sana puanım 2. otur. Yok o konsept farklıydı yakalayamadım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yüzüne karşı beğendik çok güzel olmuş süpersin sen diycez. bizim konspet bu. sonra arkasından salla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 adamınbiri said: benim yaptığım yemeği beğenmiyecek biri olmadığı için gönlüm rahat ben beğenmiyebilirim, biliyorsun standartlarım yüksek NIOAHEAHEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 adamınbiri said: resist olur o da nil kasma tamam sakinleş hadi :D aldigin achievementlara cok güvenmemek lazim.. acima yetime gelir koyar... tavaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bunu camışın önüne goysan yemez, çorbayı da hiç beğenmedim cıbır cıbır birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 SAFRANLAR BENDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya adamınbiri hayatta yemek yapmaz bize be. fındık vodka tarifi bile vermedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 size bi koç yaparım taşşaklarını yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Jahrein said: Bir murgh biryani yaparım. ABİEAAAAA diye ağlaya ağlaya ağzınız kırılır. çok iddialıyım. nil'i de adamınbirini de döverim ezerim. bye şu dedigini araştırdım körili falan pilavlı bişi galba. hayır insanın canı çekio abi yapcaksanız yazın yapmicaksanız ayıp oluo =/ böyle "xxx yaparım" diyenler toplaşsın biz malzemeyi alalım valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Cons said: size bi koç yaparım taşşaklarını yersiniz. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 doru yaban ellerdeydin sen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bir mekanın mutfağını kiralarız, herkes malzemelerini getirir, partiye katılan herkes 1 yemek yapmak zorundadır, sonra herkes o yemeklerden yer falan. adamin biri'nin organize etmesi lazım, o yemeklerin padişahı, kralı. aslan ve kaplan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar