thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 edit: :-( [Bu mesaj thelegbra tarafından 16 Temmuz 2004 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LetaL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 askerligi kaldirirdim :=)[signature][hline][b] O $1mdi AskéR[b] [b]Sebastian İnsane İnsane Family[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 adamın içine işlemiş...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 son resmı ılk defa gordum? (kanatalar? hatun? zopa? ) ama yanı kursun gecırmez kalkan yaptıgını bılırım :) (hatta fılmdede genelde dusmanlarına top seklınde atıyo boyle clop diye[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ah Bone, bir gün acaba elindeki tüm seriyi scanlermisin :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ne mi yapardım? full hatun yapardım tabi. hepsi weriyo nasılsa süper kahraman bulunca oh ne güzel :lol: said: Bonecrusher, 14 Temmuz 2004 20:39 tarihinde demiş ki: bunu anlatmak için, bir sayısının scanlerinden bir sayfayı upload ediyorum, linke bakın: http://c.1asphost.com/Bonecrusher/spiderweb.jpg ne ii ettin direk bulup koymakla bu resimle millet anlicak artık filmin gerçek spider-man den ne kadar alakasız olduğunu[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 strencher: elimde bir sürü scan var zaten (Ben scanlemedim anla işte) cdye çekip yollarım istersen.. :) aslında spider-man'in filmi çok alakasız değildi. ama alakasız olan şeyleri gözümüze batırmışlardı resmen. ikinci filmde öyle bir batırma yoktu, birçok yeri yüzeysel geçtiler.. DVD'de de tren sahnesini atarlar belki.. Holywood seyircilerine yalakalancaklar diye çizgi roman hayranlarını çöpe atmaları kötü bir davranış. Spider-man 2'de bazı enstantane sahnelerle benim gönlümü aldılar. Ama X-Men 1 ve 2 tamamen rezaletti, bi topic açıp eleştirmiştim hatta :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 görünmez olup doooru kızlar hamamı ehueheuee ne yapardım bence türkiyede süper güçlerin olsada pek bişey yapamazsın spider-man cam siler duruma gelirdi. ama bırakın dünyayı kurtarmayı ben dr. doom gibin olurdum ohhh mis ben deli olayım kuyuya taş atayim fantastik 4'lü gelsin çıkarmaya çalışsın ehuehueh[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bir tane dizi çıktı Atv de görünmez adam . Hiçbişiy yaptığı yok yani öle güçlerin olsa hep iyiye kullanamassaın. Aklına elbet bi şeytanlık gelir[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya abi bonec o açtığın topic tede yazmıstım adamlar filmleri senin benim için yapmıyolar.. benim ablam senın annem baban kız arakdaın gıbı ınsnalr ıcın yapıyorlar.. abı bıraz dıkkat etmemeye calısın.. ben oyle yapmaya çalışıyorum.. hani spider boyle 1 ton adamın önünde maskeyi çıkarınca "yok lan çıkarmadı ahahah" diyorum yada iceman ile rouge sevgili olunce takmıyorum fln iyi geilyo deneyin[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 abi hani bi tip vardı x-men de istediği kişinin kılığına giriyodu, neydi adı? hastasıyım :)))[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 çizgi-film'inde "morph" dşye bir karakter vardır.. çizgi romanda hiç göremdim duymadım birde "msytic" vardır..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 tamama abi babam için yapıyorlar... ama spider-man, x-men felan diye karakter seçiyorlarsa, demek ki benim için de yapıyorlar.. yoksa tutup yeni karakterler yaratsalardı..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 senin içinde o kadar yapabılıyolar abı.. bende dıyorum keske daha benzer olsaydı dıye keske profosorun okulu ana okulu olmasaydı dıye ama oluyo ıste.. hem aynı sey cızgı fılm de de var yane.. okdr olmasada[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Bonecrusher, 22 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: strencher: elimde bir sürü scan var zaten (Ben scanlemedim anla işte) cdye çekip yollarım istersen.. :) Bone çok iyi olur aslında gerçekten böyle bir şeyi yapabilirsen. Yollama ücreti falan o işler nasıl olur ben bilmiyorum ama private'ten görüşelim bir şekilde öderim. *** Böyle olaylar hep oluyor. Lotr'da bile fan'ların tepesini attıracak değişiklikler oluyor böyle olaylarda yönetmenlerden açıklama istendiği zaman "hikayeyi beyaz perdeye aktarmak için bu değişikliklere gerek vardı" diyorlar. Allah aşkına iceman rouge aşkı hikaye beyaz perdeye aktarılırken hayati önem mi taşıyordu neydi yani? Daredevil'da Kingpin'i oynayacak o zenciden başka iri beyaz insan yokmuydu? Örümcek-Adam şehrin tamamına yüzünü göstermese film olmayacakmıydı?.. Bu saçmalıklarla yaşamayı malesef öğrenmek zorundayız. Bunları da o alternatif comicler gibi düşünün. Mesela Çoğu Amazing Spider-Man hayranı Ultima Spider-Man'i saçma bulur. Bu da onun gibi. Benzerlik göstersede aslında alternatif dünyalarda geçen senaryolar....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 işte bu noktada sonuna kadar haklısın.. yani küçük ayrıntıları atlamaları beni de sinir ediyor.. tamam buyuk ayrıntılar tamam mesela neblım şimdi aklıma getıremedım ama buyuk degısıklıklerı anlıyorum.. ama kucucuk ayrıntılar cok gozume batıyo.. kıngpın ornegı super bencede.. dedgıın gıbı yasmayı ogrencez..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar