kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tam tarif. eksiksiz. aynı tad hatta ben yaparsam içine sevgi katıp daha güzelini yapıyorum. kendiniz yaptığınıza verdiğim tarifle daha güzel olacağına eminim. çünki kfcdeki personel acele yapmak için özen göstermeyip sallıyolar. eğer bu biscuitlerin tarifini istiyosanız anlaşabiliriz. sizin elinizde neler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bana sucuklu yumurta tarifleriyle gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Cok fena seyler geciyor arada elime, kesinlikle istemezsin ama ben tarifi isterim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kermit said: bana sucuklu yumurta tarifleriyle gelmeyin. Sucuklu yumurta deyip gecme, cok fena yapanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kentucky'liyiz lan biz burda tavuk sattırmayız, bisküit tarifinği ver yiyosa. hadi cCc Kentucky Ülkü Ocakları cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 di said: kermit said: bana sucuklu yumurta tarifleriyle gelmeyin. Sucuklu yumurta deyip gecme, cok fena yapanlar var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kfcde tarifini vermek için sabırsızlıkla bekliyodu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 tarifi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 fiyatını söyle kermit! istiyorum biscuit tarifini!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 selam kermit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bisküvit çok çirkin bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ekmek değilmiydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bizde iç anadolulular olarak püsküüt diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Emaleth said: fiyatını söyle kermit! istiyorum biscuit tarifini!!!! özelden teklifini gönder abla. kapalı teklifler olacak. en yükseği veren alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 biz tatarlar da.. bizde öyle birşey yok.. çiğ börek verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 gökalp ben bi malbuş veririm lütfen arttırımlar 5 er dal olsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 lanet olsun dostum malbuşcular ! pazar alanında olcaktınızki ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahhhahhhahhhahhhahhhahhhahhhahhhahhhahhhahhhahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oha canım cekti Tarifi versen yapsam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kermit said: tam tarif. eksiksiz. aynı tad hatta ben yaparsam içine sevgi katıp daha güzelini yapıyorum. kendiniz yaptığınıza verdiğim tarifle daha güzel olacağına eminim. çünki kfcdeki personel acele yapmak için özen göstermeyip sallıyolar. eğer bu biscuitlerin tarifini istiyosanız anlaşabiliriz. sizin elinizde neler var ? helalinden 2 malbuş çalışır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar