White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Arkadaşlar ben 3 senedir gözlük takmaktayım,bu arada 23 yaşındayım.Takıntılarım olmamasına rağmen şimdiki sorucağım soru öyle gelebilir.Arkadaşlar ben gözlük taktığımda kendimi mutsuz ve daha özgüvensiz hissediyorum, arabadan indikten sonra bir yere oturduğumda falan anında çıkarıyorum,geçmişime bakıyorum gözlük takanlara karşı böyle bir düşüncem olmuş diye hayır öyle bir düşüncem yok,ama sanki gözlüksüzken başarabilceğim bir konuyu (tartışma,ikna etme vs vs) gözlük taktığımda o özgüveni bulamıyorum, 3 sene geçti hala aynı şey, hiç böyle hisseden varmı, sırf bu yüzden lense geçmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gözlük dışarda otururken fln banada çok garip geliyo . Pc başındayken yada birşeyler okurken çok güzel oluyor da karşılıklı arkadaşınla laflarken bi sıkıcı geliyo . Lens değilde o aralar çıkarmayı denesen sadece sonra geri taksan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lens kullanmamak hata zaten hele numaranda ufaksa dunyanin en huzurlu seyi lens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bencede zaten maddi yönden öle çok zorlucak bi durumuda yok yanlış bilmiosam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oha, gözlüklüyüm ve alakası yok dediklerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 financial, araba kullanırken kullanmak zorundayım, sokakta yürürken kullanmak zorundayım, çünkü tabeları okuyamıyorum, kalabalık bir barda takmak zorundayım arkadaşlarımı bulamıyorum, üni de derslere girerken bizim çoğu ders tasarım ps,corel,quark,flash,dreamw takmak zorundayım , ani itiyacım olmadığı zaman yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hiç öyle düşüncelere kapılmadım, sen niye kapılmışsın onu da anlamadım; ama kendini rahat hissetmiyorsan lens kullan tabii. benim lise yıllarımda lens furyası olmuştu, gözlüksüz hayal edemediğimiz arkadaşlar bile kullanmaya başlamışlardı. beni etkilemedi; çünkü aksesuar gibi birşey artık. saat neyse gözlük de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bütün gözlük takanlardan özür diliyerek söylüyorum alayınıza bi tane vursam yarısı boşa gider gibi hissediyorum bu arada gözlerim baya bi bozuk takmıyorum takmayacam lazeri var bilmemnesi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 calimero herkeste olan birşey değil,zaten ben öncede yazdım takıntılı biri değilim ama bu konuyu çözemedim,saçma gelebilir ama atıyorum bir ürünüm bozuldu iade edicem yada değiştiricem gözlük olarak ve gözlüksüz olarak gitmem arasında bana yapılan davranışlarda değişikler farkettim,hem bende bir özgüven eksikliği hemde karşıdakinde nedenini bile bilmediği bir şekilde gözlüklü kişiye karşı extra bir özgüven sağlıyor.bunlar benim tecrübe ettiklerim böyle olduğunu söylemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben 3 yaşımdan beri gözlük takıyordum, şu an 22 yaşındayım, ehmm geçen ay lens kullanmaya başladım. Allahım çok rahatsız ediyor ya, allahtan deneme lensi aldım önce de, o kadar parayı boşuna vermedim. çok rahatsız ya gözlüklerimi seviyorum ben, çerçeveni değiştir istersen, belki suratına gitmemiştir o çerçeve, yoksa öyle hissedecek bir şey yok gözlük kullanmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 soru ne peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Aslında şöyle bir şeyde var belki fark etmemişsinizdir ama şu yazdığımdan sonra fark ediceksiniz,karşınızda 2 metre iri yarı korkutucu görünümlü bir adam olsun hatta iyice abartim kollarında jilet izleri olsun, eğer o kişi gözlük takıyorsa bir kendinizi gözlemleyin o anda lütfen o kişiye normalde olmıcak bir özgüven ve daha az korku ile yaklaşıldığını düşünüyorum. Tekrar söylüyorum bunlar benim düşüncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Çizdir kurtul sen de, mesela ben haftasonu gidiyorum çizdirmeye. Ekonomik olarak bile 1-2 çerçeve veya o kadar senelik lens parasına amorti ediyor kendini lazer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yanlız çizdirmenin yan etkileri ilerde getirebilcekleri çok kötü ona karar veremiyorum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lens kullanabiliyorsan çizdirmek büyük mantıksızlık. evde gözlük, dışarda lens kombosuyla gayet rahat ediyorum ben uzun senelerdir. sırf lens çıkarma takmaya günde 1dknızı ayırmamak için , riski olan bir ameliyat geçirmek mana mantıksız geliyor ama eğer lens kullanamasaydım büyük ihtimal alırdım lazer ameliyat riskini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Lensle rahatım gayet. Numaram da küçük zaten. Ama suratına düzgün giden bi çerçeve bulursan hiç öyle düşünmene gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Lazer riskli demisiniz de 15 yillik bi teknoloji bu ve ilerde komplikasyom olusma riski yok gibi bisey bunu bi kisi demiyo hem de alman goz ve dunya goz de ust duzey mi denir artik ne denirse olan tanidik doktorlar soyluyo ve op ye sunu diyorum kesinlikle haklisin o konuda ama bunda amerikan genclik filmlerinin payi da baya buyuk lol lanet olsun ki lens takamiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben de gözlük taktığımda bir ciddiyete bürünüyorum. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 BonePART said: lens kullanmamak hata zaten hele numaranda ufaksa dunyanin en huzurlu seyi lens oyle de, astigmat varsa yamultyor adami hem lens boyutu artiyor, hem de eee, o kadar, boyut artiyor tatsiz yani. ustelik lensi duzenli cikartta, temizle de, sakla da bilmemne titiz adam isi. gozluk oyle mi? yatarken at kenara dursun, kalkinca al tak bitsin, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 valla astigmatım da var, miyopum da, lens kullanıyorum, aşırı da memnunum. 6 aylık lens masrafım 140 lira falan (biri miyop, diğeri miyop+ast.) ve kesinlikle değiyor. ha 200 olsa yine vericektim, yine değecekti. gözlükten kurtulmam lazımdı yani. aynı psikolojideyseniz acımayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Lens zor iş ya; gözünde takılı rahat uyuyamazsın, duş alamaz yüzemezsin, rüzgara baksan oynar, spor yapsan fırlar, temizliği ayrı dert takması ayrı, gözünü yaşartır bazen kızartır tonla kılı tüyü var yani mevzunun. Amma lazer öyle mi be yavyuuuummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lens i$i zor degil, ben de astigmatliyim , bo$ & lomb toric 66 kullaniyodum, gecen biraz ara$tirdim, baya eskimi$ bu teknoloji. artik kurumayan lensler var piyasada. bunlardan biri yine bl nin purevisionu imis. bir digeri su an gozumde deneme lensi olan hydrogel vision un extreme modeli. simdiye kadar toric 66 dan daha iyi oldugunu kanitladi bana gore. her astigmat farkli oldugu icin markaya gore degisiyor goze oturma oranlari ve hissiyat. ama genelde %60 oraninda butun lensler her goze oluyor. Mesela en son doktor dedi ki senin gozun tam yuvarlak degil, biraz daha dik bir lens kullanabilirsin. harbiden denedim , mukemmel oturuyor goze, ama cikartmasi cok zor =P 2 hafta deniycem bunu sonra gidip sipari$ vericem, ya da vermicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 18 yıldır gözlük takıyorum ve nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gözlüğü sadece evde film izlerken kullanırım sokakta takmam.bende kendimi kötü hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gözlüğün ayrı bir karizması var, etrafımı daha iyi görebildiğimden olsa gerek takınca kendimi daha zeki hissediyorum. gayet hafif te bir gözlüğüm var, çoğu zaman taktığımı unutuyorum gözlerimi kaşıyacam diye elliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar