Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goonswarm kapilarini kapadi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RKK ye uyelik basvurumu yolladigimda, eve icin gelecege donuk planlariniz/beklentileriniz sorusuna, Goonlarin empire a çekilmelerini gormek yazmistim. Girdikten 3 gun sonra adamlar disband oldu...

Dun Leila yla 2 saat Delve cikip roam ettik 40-50 jump, 1 tane target goremedik :(

Neyse kaynadiklarina sevindim :D
Mesaj tarihi:
Hehe :)

Bu arada olay soyle basliyor, Sistemlerin paralarini unutmayi odeyen CEO "Karttoon"'a goonswarm uyeleri kendi forumlarinda ceoluktan ayrilmasi icin baski yapiyorlar, olaylar kizisiyor (kisisel saldiri kufurler vs tahmin edebiliceginiz gibi :) ). Bunun uzerine Karttoon hepsinin paralarini alarak (100 milyar + uzerine bir paradan soz ediyoruz buyuk ihtimalle cok daha fazla) Goonswamdaki diger corplari atiyor.

Isin ilginc yani bundan nerdeyse tam 1 yil once; bob directoru "Haargoth" ayni seyi boba yapmisti ve goonswarma katilmisti. Ilahi adalet mi dersiniz ne dersiniz artik bilemiycem?

Surda enteresan bir link var detaylari okumak isterseniz :) :
http://blog.newbastion.com/?p=115
Mesaj tarihi:
In addition to expelling the GoonSwarm corporations from the alliance shell, karttoon is alleged to have emptied the corporate and alliance wallet divisions that he could access, taking sums reported varyingly as 300 - 500 billion ISK in liquid funds and a possible trillion ISK in assets.
Mesaj tarihi:
1trilyona variyorsa, kabaca 40bin dolar. Tabi oyle bir parayi elden cikarmasi ozellikle illegal yollardan (ebay vs) satmasi cok zor olucaktir zira karakterini yakin izlemeye alir GMler.
Mesaj tarihi:
yok yaa valla bölesi olaylar beni üzüo acikcasi
sen kas kas kas itin teki kapsin götürsün :p
realden tanican bu ceolari .p
yamugu oldugunda hıoooop eve baskın
hehe
adam adresi nein deişiomus yapmadan evvel.. p:

goonswarm dağilip Band of Brothers olarak döndü ya

komik harbiden..
Mesaj tarihi:
o kadar parayi bi anda ebaydan satamanki
böle büyük allianceler icin
official bi "Eve-Bank" gibin bişe lazim yaa büyük sirketler paralari oraya yatisin anca 4-5 high ranking toplaninca tümünü cekebilsin filan cok salak bi olay acikcasi hiç hoslanmiyorum CCP nin böle seylere göz yumması cok kötü...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Creed said:

o kadar parayi bi anda ebaydan satamanki
böle büyük allianceler icin
official bi "Eve-Bank" gibin bişe lazim yaa büyük sirketler paralari oraya yatisin anca 4-5 high ranking toplaninca tümünü cekebilsin filan cok salak bi olay acikcasi hiç hoslanmiyorum CCP nin böle seylere göz yumması cok kötü...

Sakamaka iyi fikir bu Eve-bank, eveo forumunda bahsetsene bundan.
Mesaj tarihi:
ccp'nin umrunda olsaydi böle seler coktan yaparlardi zaten
ezikler bide "bizim ekonomistimiz var" demiolamri
o ekonomistinde taaaaaaaaaa p: bide gitmiş BBC'ye demeç vermiş artık nerden buldularsa "tanıdık" birilerini bulup ciktilar BBC'yede

ccp "mümkün oldugunda gercekci kılmak istiyoruz" demişti ama.. hich bi şirket ceo'nun canı sıkıldı die kapanmaz/kapatilamaz yane bullshit mod direk yaziolar paso ama icraat yok.. onca insnaın emegine azcık saygısı olaydı ccp'nin...
  • Yeni Oluştur...